Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

octubre 31, 2020

Títol d’Expert Universitari en Música, Creativitat i Moviment (15ECT)

DIRIGIT A:
Aquest títol va adreçat a professionals (mestres, músics, ballarins, professionals de les arts escèniques, graduats en Psicologia, Pedagogia o Treball Social) que volen conèixer i desenvolupar processos creatius per a l’ensenyament/aprenentatge de la música i les arts escèniques

REQUISITS:
Per accedir al curs i obtenir la titulació de postgrau «Títol d’Expert Universitari en Música, Creativitat i Moviment» s’ha d’estar en possessió d’un títol universitari, ja sigui llicenciatura, diplomatura o grau de titulacions relacionades amb la música, el teatre, la dansa, la docència o d’altres disciplines que mostrin un interès justificat per conèixer les tècniques i els continguts del curs. En casos concrets, es preveu la possibilitat que hi accedeixin alumnes no titulats que, per la trajectòria professional o personal, es consideri que estan en condicions de seguir el curs. En aquest cas, el títol que obtenen aquests estudiants és un Diploma d’Extensió Universitària.

Centre que ho imparteix: El Musical-CAGP i Universitat Ramon Llull – FPCEE Blanquerna

Modalitat dels estudis:

  • Presencial => En cas que l’evolució de la pandèmia no permeti realitzar les sessions de forma presencial, les farem en línia
  • Semipresencial => Opció de cursar els estudis de forma online excepte el Campus d’estiu. Si esculls aquesta opció, El Musical preveu unes sessions de reforç presencial per la gent que ha fet els estudis online al voltant del Campus d’estiu.

Llengües vehiculars del títol: català, castellà i anglès

Calendari:

Durada: El curs consta de 4 mòduls i té una durada de 2 anys
Mòdul 1– 31 d’Octubre de 2020, 28 de Novembre de 2020, 12 de Desembre de 2020, 16 de Gener de 2021, 20 de Febrer de 2021, 20 de Març de 2021, 17 d’Abril de 2021, 8 de Maig de 2021(classes: 1 dissabte al mes)

*Pels alumnes que cursen el Mòdul 1 (Primer curs) en línea i no de manera presencial es preveu fer dues jornades de reforç durant el Campus d’Estiu (entre el 9 i el 18 de juliol de 2021)

Mòdul 2 i 4 – Octubre 2021 a Maig 2022 (classes: 1 dissabte al mes)
Mòdul 3
 – 12-13-14-15 juliol 2021 o bé juliol 2022

PROFESSORAT

DIRECCIÓ:

Dra. Eugènia Arús Pianista i professora de rítmica. Professora de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona.

Montserrat Roig Musicòloga. Fundadora i directora d’El Musical – Centre autorizat de Grau Professional, de l’Escola de Música de Bellaterra i de Bellaterra Música Editorial.

COORDINACIÓ:

Marta Canellas violoncelista i terapeuta. Professora del Conservatori professional El Musical de Bellaterra.

PROFESSORAT:

Dra. Eugènia Arús Pianista i professora de rítmica. Professora de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona.

Marta Canellas violoncelista i terapeuta. Professora del Conservatori professional El Musical de Bellaterra.

Núria Palau – Mestra I compositora. Professora del Conservatori El Musical de Bellaterra.

Santi Serratosa – Percussionista i terapeuta. Professional freelance.

Veronika Kinsky – Professora de la Universidad de Música i Arts Escèniques de Viena.

Toni Mira – Referent de la creació de la dansa contemporània al nostre país. Graduat en dansa contemporània a l’Institut del Teatre de Barcelona, ​​va fundar el 1987 la companyia Nats Nus Dansa

Dra.Susana Pérez. Psicòloga i ballarina. Professora de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL.

Dra. Reina Capdevila Pedagoga. Professora de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL.

PROFESSORAT CONVIDAT CURS 2020-21:

Altres: Pendent confirmar

Més informació i inscripcions a:

Lloc: El Musical

Telèfon: 93 580 42 46

Adreça: C/ Ramon Llull, 16 Bellaterra

Correu electrònic: info@elmusical.cat

Web: www.elmusical.cat

El Musical – Centre Autorizat de Grau Professional de Música

Detalles

Fecha:
octubre 31, 2020
X