Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

8è Sant Cugat Fantàstic. Sessió inaugural amb «Daddy’s Girl» i «El desarmadero»

Setembre 23, 2022 - 9:00 pm - 10:30 pm

Divendres 23 de setembre, 2022

8è Sant Cugat Fantàstic. Sessió inaugural amb «Daddy’s Girl» i «El desarmadero»

  • Hora: 21:00
  • Lloc: Cinemes Sant Cugat
  • Organitza: Sant Cugat Fantàstic

Curt inaugural

  • «Ni a sol ni a sombra»Premiere mundial. Secció oficial, curts a competició. Codi QR per votar premi del públic disponible a la sortida. Espanya, 2022. 13 minuts. Direcció: Talia Hernando. La Nerea està desorientada enmig del bosc, un home apareix darrere d’ella i li demana matrimoni. Després d’aquest estrany succés es descobrirà la veritable relació que els uneix i per què Nerea està amb ell. Curtmetratge presentat per la directora.

Pel·lícula inaugural

  • «Daddy’s Girl«Premiere espanyola. Secció oficial, a competició. Codi QR per votar premi del públic disponible a la sortida. Regne Unit, 2019. 1 h 30 min. Direcció: Julian Richards. Un thriller sanguinari en el qual una policia s’obsessiona amb el cas d’una jove segrestada pel seu padrastre. Quan el pare en qüestió és identificat com un assassí en sèrie els intents de rescatar la noia esdevindran un malson i un terrible enfrontament amb l’assassí.

Curtmetratge

  • «La luz». Secció oficial, curts a competició. Codi QR per votar premi del públic disponible a la sortida. Espanya, 2021. 13 minuts. Direcció: Iago de Soto. Segle XIX. En un petit poble costaner, Olalla i la seva família es preparen per a la nit de «La Treva». Hi ha una única norma: cap llum ha de romandre encesa aquesta nit. Olalla, al contrari que els seus pares, no creu en supersticions. I tampoc creu que ells vinguin…

Pel·lícula

  • «El desarmadero«. Secció oficial, a competició. Codi QR per votar premi del públic disponible a la sortida. Argentina, 2021. 1 h 20 min. Direcció: Eduardo Pinto. Bruno és un artista plàstic que, després de patir una experiència molt traumàtica, abandona el seu art per començar una nova vida.

Entrades i abonaments

Sessió curtmetratge i pel·lícula: 5.9€ / Sessió inaugural (23 de setembre) i maratons: 7.9€ / Abonament per un dia complet: 10€ / Abonament per tot el festival: 25€. A la venda a les taquilles dels Cinemes Sant Cugat i als webs cinemessantcugat.com i santcugatfantastic.cat.

Programes relacionatsSant Cugat Fantàstic 2022

On

Detalles

Fecha:
Setembre 23, 2022
Hora:
9:00 pm - 10:30 pm
X