Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

A teló obert. «La comèdia de l’olla»

Juliol 6, 2021 - 8:00 pm - 9:30 pm

A teló obert. «La comèdia de l’olla»

  • Hora: 20:00
  • Lloc: Torrent de Ferrussons – Parc de Can Magí
  • Organitza: Teatre a l’Ombra
  • Col·labora: Ajuntament de Sant Cugat

De Plaute. Una versió a càrrec de Teatre a l’Ombra. Representació a l’aire lliure sense escenografia, luminotècnia ni amplificació. El mateix espectacle a 3 espais diferents (6, 7 i 9 de juliol).

Euclió és un vell avar que viu en la misèria amb la seva filla Fedria, angoixat davant la possibilitat que li robin una olla de monedes d’or que ha trobat. Mentrestant, Eunòmia, germana de Megador, vell solter, pretén casar-lo. Aquest, disposat a complaure-la, prefereix una jove sense dot, però virtuosa, i demana la filla a Euclió en matrimoni. Aquest hi accedeix, encara que està convençut que el seu futur gendre està assabentat de la troballa del tresor.

Es concerten les núpcies per a aquest mateix dia i l’avar, davant l’allau de criats, cuiners i músics amb que Megador li ha omplert la casa per al banquet nupcial, amaga l’olla al temple de la Bona Sort. Estròbil, esclau de Licònide, el descobreix i sostrau l’olla amb els diners.

Licònide explica a Eunòmia, la seva mare, l’amor que sent per la filla d’Euclió i li prega que convenci Megador perquè aquest li cedeixi com a esposa a la jove. Finalment tot s’aclareix i Euclió concedeix la seva filla en matrimoni a Licònide, amb el consentiment del seu pretendent Megador, que a més fa que l’esclau retorni l’olla al seu legítim propietari.

Activitat gratuïta
Cal registrar-se a l’entrada

Detalles

Fecha:
Juliol 6, 2021
Hora:
8:00 pm - 9:30 pm
X