Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Cantada de Caramelles de Pasqua

Març 31 - 10:00 am - 2:00 pm

Diumenge 31 de març, 2024

Cantada de Caramelles de Pasqua

  • Hora: 10:00 – 14:00
  • Lloc: Places i carrers de vianants del centre ciutat
  • Organitza: Societat Coral La Unió Santcugatenca, Societat Coral La Lira, Escola de Música Tradicional de Sant Cugat (EMTSC)

Dies: 31 de març i 1 d’abril. La Societat Coral La Lira, la Societat Coral La Unió Santcugatenca i el Cor Caramelles Populars de l’Escola de Música Tradicional mantenen viva la tradició de cantar caramelles Diumenge de Rams i Dilluns de Pasqua, tot cantant goigs de Pasqua, valsos de caramelles, havaneres i sardanes per diferents places i carrers del centre de la ciutat.

Cantades Societat Coral La Unió Santcugatenca

Josep Cànaves: acordió. Albert Santiago: direcció

Recorregut: Casa de Cultura / Jardins Monestir (10 h) – Residència Sant Cugat (c. de Santa Rosa) – Passeig de Torreblanca cantonada av. de Cerdanyola – Carrer de la Plana Hospital, núm. 12- 14 – Llotgeta del Monestir amb cant comú final amb La Lira (13 h)  – Plaça d’Octavià – Plaça dels Quatre Cantons (13:30 h).

Cantades Societat Coral La Lira

Diego Lahuerta: acordió. Eloi Jover: direcció

Recorregut: Plaça de Sant Pere (10 h) – Carrer de l’Hospital núm. 22, cantonada c. Escaletes – Plaça d’Octavià – Monument a La Lira – Residència Sant Cugat (c. de Santa Rosa) – Av. de Cerdanyola cantonada pg. de Torreblanca – Carrer de la Creu (muralla del Monestir, sota el campanar) – Plaça d’Octavià (Monestir) – Llotgeta del Monestir amb cant comú final amb La Unió (12:50 h).

Activitat relacionada

Detalles

Fecha:
Març 31
Hora:
10:00 am - 2:00 pm
X