Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Cinema. «El bosc de Haquivaqui»

Febrer 20, 2022 - 12:00 pm - 5:00 pm

Diumenge 20 de febrer, 2022

Cinema. «El bosc de Haquivaqui»

  • Hora: 12:00 – 17:00
  • Lloc: Cinemes Sant Cugat
  • Preu: 6.4
  • Organitza: Òmnium Cultural

Dues sessions: 12 i 17 h

Òmnium ofereix amb Cinexic una programació regular de cinema en català a un públic familiar d’entre 3 i 12 anys per a una cinquantena d’espais i sales de projecció a Catalunya, entre elles Sant Cugat.

La propera projecció, «El bosc de Haquivaqui», serà el diumenge 20 de febrer en dues sessions als Cinemes Sant Cugat (av. del Pla del Vinyet). La sessió de les 12 h està adaptada per a infants amb TEA (oberta a tothom) i es farà en condicions especials de so i de llum. Al vestíbul hi haurà espai de descans amb monitoratge.

La pel·lícula, recomanada per a infants a partir de 4 anys, va guanyar el Premi del Públic al Millor Llargmetratge a El meu Primer Festival 2017. El bosc de Haquivaqui és un bon lloc per viure, però els animals petits han de vigilar que els més grossos no se’ls cruspeixin. Claus, el ratolí trapella, i els seus amics tenen por de la guineu Marvin i d’altres depredadors. Però el que fa vessar el got de la paciència és que un bon dia l’eriçó Horaci intenta menjar-se l’àvia ratolineta. És aleshores quan Morten, el ratolí més assenyat, arriba a la conclusió que és l’hora de redactar una nova llei per al bosc. A partir d’ara tots els habitants del bosc seran amics i ningú podrà menjar a cap altre. El cas és que la guineu Marvin encara té gana… Durada: 75 minuts.

On

Detalles

Fecha:
Febrer 20, 2022
Hora:
12:00 pm - 5:00 pm
X