Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Circ. «Nuye»

Febrer 26, 2023 - 7:00 pm - 8:30 pm

Diumenge 26 de febrer, 2023

Circ. «Nuye»

  • Hora: 19:00
  • Lloc: Teatre-Auditori Sant Cugat
  • Preu: 15
  • Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

Espectacle recomanat per a joves

Companyia De Circ «Eia»

L’espectacle s’endinsa en les relacions de parella i la metàfora de complementar-nos a través d’acrobàcies impossibles. Quan ens explorem a nosaltres mateixos intentant trobar respostes i no ho aconseguim, o quan el nostre món interior xoca amb l’exterior, sentim la necessitat d’anar a buscar altres persones i connectar-hi. És la recerca constant de l’ésser humà per trobar la seva altra meitat en les persones amb qui es creua. Nuye és una proposta circense i coreogràfica per a sis acròbates que sorgeix de l’exploració de les diverses dinàmiques de les relacions de parella i que recull el nostre anar i venir entre un mateix i els altres, en una recerca constant per completar-nos.

Equilibris acrobàticsbanquines i jocs icaris tenen lloc en un escenari ocupat per una paret modular que pren vida, amb els seus forats, portes i un trampolí i que, com nosaltres, té moltes cares.

Fitxa artística: Direcció i dramatúrgia: Roberto Magro, Armando Rabanera, Muro i Fabrizio Giannini. Direcció musical: Cristiana i Davide della Monica. Coreografia: Michelle Man. Intèrprets: Luca Bernini, Francesco Germini, Laia Gómez Iglesias, Abby Neuberger, Maiol Pruna Soler, Ona Vives Pérez. Producció: Companyia de Circ «Eia».

Durada: 1 hora.
Més informació i venda d’entradesTeatre-Auditori

Programes relacionatsProgramació Teatre-Auditori

On

Detalles

Fecha:
Febrer 26, 2023
Hora:
7:00 pm - 8:30 pm
X