Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Concert. Novena de Beethoven

Maig 28, 2023 - 7:00 pm - 9:00 pm

Diumenge 28 de maig, 2023

Concert. Novena de Beethoven

  • Hora: 19:00
  • Lloc: Teatre-Auditori Sant Cugat
  • Preu: 28

A càrrec de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat

Marzena Diakun ens presenta una versió fresca i compromesa, rica en matisos i gestada al cor d’Europa d’on és originària.

A les portes del bicentenari de la Novena Simfonia de Beethoven, dita «Coral», volem alçar un nou cant de joia al món. Freude! La coneguda obra del geni de Bonn ens farà vibrar de nou per cloure la temporada, aquest cop sota la batuta de la magnífica Marzena Diakun, directora artística i titular de l’Orquestra i Cor de la Comunitat de Madrid.

Una gran oportunitat per deixar-se embolcallar per l’esperit més fraternal i esperançador. L’Orfeó Català agermanarà els cants per donar veu a la tan necessària Oda a l’Alegria de Friedrich von Schiller, insígnia absoluta. María Hinojosa, Marta Valero, Marc Sala i Josep-Ramón Olivé també formaran part de la proposta musical juntament amb l’Orquestra Simfònica del Vallès. Deixeu-vos seduir per aquesta meravellosa obra comunitària!

Programa

  • Caroline ShawMusic for Common Time
  • Ludwig van BeethovenSimfonia núm. 9, en Re menor, op. 125, «Coral»

Fitxa artística: Soprano: María Hinojosa. Mezzo: Marta Valero. Tenor: Marc Sala. Baríton: Josep-Ramón Olivé. Orfeó Català. Orquestra Simfònica del Vallès. Directora: Marzena Diakun.

Durada: 1 hora i 30 min.
Més informació i venda d’entradesTeatre-Auditori

Programes relacionatsProgramació Teatre-Auditori

On

Detalles

Fecha:
Maig 28, 2023
Hora:
7:00 pm - 9:00 pm
X