Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Dansa Metropolitana en família. «Dōji», de Brodas Bros & Desilence

Març 19, 2023 - 6:00 pm - 7:30 pm

Diumenge 19 de març, 2023

Dansa Metropolitana en família. «Dōji», de Brodas Bros & Desilence

  • Hora: 18:00
  • Lloc: Teatre-Auditori Sant Cugat
  • Preu: 15
  • Organitza: Ajuntament de Sant Cugat, Teatre-Auditori Sant Cugat

Especialment recomanat per a joves

Brodas Bros ens porta el seu nou espectacle creat conjuntament amb Desilence, una formació pionera en escenografia visual.

Les coses simultànies són aquelles que succeeixen o es desenvolupen al mateix temps, que és el que passa entre els ballarins Berta i Clara Pons, Marc Carrizo, Pol i Lluc Fruitós per part dels Brodas i el duet Tatiana Halbach i Soren Christensen de Desilence, que junts han creat una peça en la qual visuals, interacció i dansa s’uneixen simultàniament.

L’espectacle, inspirat en moviments de taitxí i en teories sobre l’energia i el canvi, tan vàlids com el taoisme, la física quàntica o el sentit comú, és un viatge interior que barreja improvisació amb coreografies perfectament sincronitzades unint la tècnica del VJing amb la dansa, de forma que cada directe té la seva pròpia personalitat, allunyant-se de l’espectacle enllaunat.

Fitxa artística: Direcció artística: Brodas Bros. Col·laboració coreogràfica: Nicolas Zyco Monlouis i Maëva «Pocah Deyroles». Ballarins: Berta Pons, Clara Pons, Lluc Fruitós, Pol Fruitós, Marc Carrizo. Live visuals: Tatiana Halbach, Soren Christensen. Assistència dramatúrgia: Alba Florejachs. Escenografia visual: Desilence. Música: Clozee i Lluc Fruitós. Producció: Sara Manzano. Coproducció: Teatros del Canal i Brodas Bros.

Durada: 1 hora.
Més informació i venda d’entradesTeatre-Auditori

Programes relacionatsProgramació Teatre-AuditoriDansa Metropolitana 2023

On

Detalles

Fecha:
Març 19, 2023
Hora:
6:00 pm - 7:30 pm
X