Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Dia Mundial del Teatre. «C.A.M.E.S.»

Març 27, 2021 - 10:30 am - 11:30 pm

Dia Mundial del Teatre. «C.A.M.E.S.»

  • Hora: 10:30
  • Lloc: Teatre-Auditori Sant Cugat
  • Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

Entrades exhaurides

Sessions: 10:30, 12, 16:30 i 18 h

Amb motiu del Dia Mundial del Teatre, 9 teatres municipals de Catalunya inauguren de forma simultània l’espectacle sonor «C.A.M.E.S.: Comèdies Auditives en Moviment Espontànies i Sensorials», de la companyia Escarlata, projecte de producció pròpia de Transversal Xarxa d’Activitats Culturals.

Els espectadors, proveïts d’audioguies sense fils per escoltar la peça de forma individual i simultània a tot el grup, participen de manera activa en la visita guiada fins a convertir-se en els protagonistes de la seva pròpia obra. «C.A.M.E.S.» permet a l’espectador posar-se en la pell de l’actor i viure l’experiència de ser artista.

«C.A.M.E.S.» és una experiència híbrida, a mig camí entre la visita guiada i l’obra de teatre, ideal per a tota la família. És un espectacle que es viu de forma individual i amb grups reduïts, per tant, adequat a les actuals normatives sanitàries i de seguretat de la pandèmia.

Teatres: Teatre Bartrina (Reus), Teatre Auditori de Granollers (Granollers), Teatre-Auditori Sant Cugat (Sant Cugat), Teatre Kursaal (Manresa),Teatre Monumental (Mataró), Teatre Municipal (Girona), Teatre El Jardí (Figueres), Teatre Principal Vilanova i la Geltrú) i Teatre Principal (Olot).

Preu: Gratuït amb invitació.
Durada: 45 minuts aprox.
Més informació i venda d’entradesTeatre-Auditori

Programes relacionatsPuça

On

Detalles

Fecha:
Març 27, 2021
Hora:
10:30 am - 11:30 pm
X