Cargando Eventos

« Todos los Eventos

 • Este evento ha pasado.

Documental. «Barcelona fora de l’armari»

Maig 31, 2023 - 7:00 pm - 8:00 pm

Dimecres 31 de maig, 2023

Documental. «Barcelona fora de l’armari»

 • Hora: 19:00
 • Lloc: Casal Torreblanca
 • Organitza: Servei d’Atenció a la Diversitat Sexual i de Gènere (SAI) de l’Ajuntament de Sant Cugat

De la productora Helpium TV

La ciutat de Barcelona sempre va ser un referent en la conquesta dels drets LGTBIQ+ i va obrir camí per a la resta dels territoris de l’Estat espanyol. Amb aquesta idea com a punt de partida s’ha gravat el documental «Barcelona fora de l’armari» que té com a objectiu donar a conèixer les diverses fites del moviment LGTBIQ+ a Barcelona i com ha anat evolucionat aquest moviment al llarg dels anys.

El documental mostra les diferents fites que han marcat el moviment LGTBIQ+ com va ser la creació de la primera associació de l’Estat espanyol, el Movimiento Español de Liberación Homosexual (MEHL) o la primera manifestació a favor dels drets dels homosexuals al 1977 i que es va celebrar a Les Rambles de Barcelona.

També el documental mostra la creació de diferents entitats que van néixer al llarg dels anys i que s’han convertit en referents a la ciutat comtal com son l’Observatori contra l’Homofòbia, el Centre LGTBI, el Casal Lambda, el Front d’Alliberament Gai de Catalunya (FAGC), les Families LGTBI, Gaylespol o el servei públic Trànsit d’acompanyament a les persones Trans, entre d’altres.

No cal inscripció prèvia.

On

 • Casal Torreblanca

  Avinguda del Pla del Vinyet, 81 – 85
  08172 Sant Cugat del Vallès

  935 441 965

Detalles

Fecha:
Maig 31, 2023
Hora:
7:00 pm - 8:00 pm
X