Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Documental. «Food Coop»

Maig 27, 2022 - 7:30 pm - 8:30 pm

Divendres 27 de maig, 2022

Documental. «Food Coop»

  • Hora: 19:30
  • Lloc: Associació Cal Temerari
  • Organitza: La Civada – Grup de Consum Ecològic, El Cabàs – Grup de Consum Ecològic
  • Col·labora: Cal Temerari

Projecció del documental «Food Coop», una producció del 2016 que explica l’experiència d’un supermercat de Brooklyn gestionat des de fa més de 40 anys de forma cooperativa per tots els seus socis i sòcies.

17.000 socis. 17.000 treballadors. La Park Slope Food Coop és un supermercat gestionat pels socis i la seva propietat. Fundat a 1973 per un grup de veïns que buscaven posar menjar saludable a preus assequibles, a l’abast de tot el barri. La cooperativa proveeix a Brooklyn, i més enllà, de productes i aliments de qualitat, al mateix temps, funciona com un centre comunitari i un lloc de trobada per als seus socis-propietaris.

Projectes similars i més propers al d’aquest barri novaiorquès en podem trobar a Barcelona i a Manresa, amb 450 i 520 socis respectivament, projectes que ja fa uns quants anys que funcionen. Les dues cooperatives de consum de Sant Cugat: El Cabàs i La Civada, sent coneixedors d’aquests projectes, s’han ajuntat per donar un pas més i crear l’embrió que serveixi per treballar cap a l’estudi i la viabilitat d’importar aquest model de supermercat cooperatiu a Sant Cugat. La projecció d’aquest documental ha de servir per atreure i agrupar a tots aquells conciutadans que tinguin interès en la possibilitat de materialitzar aquest projecte a la nostra ciutat; trobar-nos, discutir, estudiar i començar a treballar per la seva viabilitat.

On

Detalles

Fecha:
Maig 27, 2022
Hora:
7:30 pm - 8:30 pm
X