Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

EIX ESTELS – PONT DE DESEMBRE AL BERGUEDÀ

Desembre 4, 2020 - Desembre 8, 2020

EIX ESTELS – PONT DE DESEMBRE AL BERGUEDÀ

Disponible del 4 al 8 de Desembre

 

PROGRAMA: PONT DE DESEMBRE A EL JOU NATURE

Desconnecta amb la teva família a El Jou Nature  un allotjament family friendly amb totes les comoditats i activitats i animacions diàries amb monitors professionals. 

El llarg pont de Desembre ens dona l’oportunitat de preparar una completa escapada al Berguedà! En un entorn natural increïble, al cor del Prepirineu, al costat del Pedraforca i de les fonts del Llobregat, a només 20 minuts de la ciutat de Berga, al costat del Pantà de la Baells, el museu de les mines de Cercs i del centre d’interpretació dels dinosaures de Fumanya! 

L’allotjament El Jou Nature és una «green house» . Una instal·lació especialment respectuosa amb el Medi ambient que està totalment integrada al seu entorn i està sent acreditada dins el programa de Turisme Responsable «Biosphere Tourisme»   , utilitzem energies netes en l’operativa de l’allotjament (caldera de biomassa, recollida i reutilització d’aigües, energia solar) i apostem per zero residus plàstic en tots els serveis de cafeteria i àpats.

Pont de Desembre a El Jou Nature

INFORMACIÓ ESPECIAL COVID-19: el nostre allotjament compleix amb els protocols i mesures de seguretat per la prevenció i minimització de riscos relacionats amb la Covid-19. Bureau Veritas ens audita amb la certificació Clean Site que demostra la correcta implementació dels protocols de seguretat, neteja i desinfecció davant la Covid-19. Vine amb la teva família amb la tranquil·litat d’allotjar-te en un entorn segur. D’altra banda, tindreu dret a devolució total de l’import pagat abans de l’estada en cas de no realització de l’estada per causes de força major generades per l’emergència del Covid19.

Quan?

Disponible del 4 al 8 de Decembre 2020. 
Sense estada mínima per reserves entre el 4 i 6 de Decembre.

El Jou Nature

DADES DE CONTACTE: 

Tel. 93 265 27 86
Passeig de Taulat 235 – 08019 Barcelona

Detalles

Comienza:
Desembre 4, 2020
Finaliza:
Desembre 8, 2020
X