Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

EIX ESTELS – TEMPORADA DE BOLETS AL BERGUEDÀ

Setembre 26, 2020 - 8:00 am - Setembre 27, 2020 - 5:00 pm

|Evento recurrente (See all)

An event every week that begins at 8:00 am on Dissabte, repeating until Novembre 28, 2020

TEMPORADA DE BOLETS AL BERGUEDÀ

Estades familiars amb activitats micològiques

 

PROGRAMA: ESPECIAL TEMPORADA DE BOLETS AL BERGUEDÀ

Veniu a gaudir d’un cap de setmana a la natura en família, amb un variat programa d’activitats entre les que afegim un extra amb activitats pròpies de la temporada de bolets! Les activitats relacionades amb bolets estan dirigides a nens/es, joves i adults i es realitzen el diumenge al matí.

Aprofita el cap de setmana per gaudir al Berguedà en un entorn natural increïble, al cor del Prepirineu, al costat del Pedraforca i de les fonts del Llobregat, a només 20 minuts de la ciutat de Berga, al costat del Pantà de la Baells, el museu de les mines de Cercs i del centre d’interpretació dels dinosaures de Fumanya! 

BOLETS AL BERGUEDÀ
························

L’allotjament El Jou Nature és una «green house» . Una instal·lació especialment respectuosa amb el Medi ambient que està totalment integrada al seu entorn i està sent acreditada dins el programa de Turisme Responsable «Biosphere Tourisme»   , utilitzem energies netes en l’operativa de l’allotjament (caldera de biomassa, recollida i reutilització d’aigües, energia solar) i apostem per zero residus plàstic en tots els serveis de cafeteria i àpats.

INFORMACIÓ ESPECIAL COVID-19: el nostre allotjament compleix amb els protocols i mesures de seguretat per la prevenció i minimització de riscos relacionats amb la Covid-19. Bureau Veritas ens audita amb la certificació Clean Site que demostra la correcta implementació dels protocols de seguretat, neteja i desinfecció davant la Covid-19. Vine amb la teva família amb la tranquil·litat d’allotjar-te en un entorn segur. D’altra banda, tindreu dret a devolució total de l’import pagat abans de l’estada en cas de no realització de l’estada per causes de força major generades per l’emergència del Covid19.

Quan?
Caps de setmana des del 26 de Setembre fins el cap de setmana del 28 de Novembre (excepte pont d’Octubre i del 31 d’Octubre al 1 de Novembre que realitzem cap de setmana Casta-Halloween).
A quina casa de colònies es fa?

QUANT COSTA?

Pots consultar preu i reservar online a la nostra web indicant al cercador els dies d’entrada i sortida i el número d’adults i/o nens/es que anireu i triant el tipus habitació entre els resultats que us apareixen com a resultat de la recerca.Fes clic aquí per començar: https://bookings.eljounature.com/

Els preus inclouen habitació amb bany privat, pensió completa (amb berenar pels nens/es) i programa d’activitats.

Si realitzeu ara la reserva, tindreu dret a devolució total de l’import pagat abans de l’estada en cas de no realització de l’estada per causes de força major generades per l’emergència del Covid19.

Tots els detalls aquí http://ow.ly/drQ830raVGe

DADES DE CONTACTE: 

Web: www.eljounature.com
Tel.èfon: 938 240 369
Correu electrònic: hola@eljounature.com

Detalles

Comienza:
Setembre 26, 2020 - 8:00 am
Finaliza:
Setembre 27, 2020 - 5:00 pm
X