Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

EN LÍNIA – Debat. «Nens i noves masculinitats»

octubre 29, 2020 - 6:00 pm - 7:00 pm

EN LÍNIA – Debat. «Nens i noves masculinitats»

  • Hora: 18:00
  • Lloc: Plataforma Zoom
  • Organitza: Escoles Coeducatives
  • Col·labora: Ajuntament de Sant Cugat

Segueix el debat a través de la plataforma Zoom

Eduquem diferent de les nenes als nens? Què són les masculinitats tòxiques i com els hi afecta els nens? Els nens pateixen perquè se’ls empeny a ser mascles? D’aquestes i moltes altres qüestions es parlarà en el debat, que inclourà també aspectes com la desigualtat en la construcció de gènere en la infància, la incorporació de les cures com la gran revolució pendent i la coeducació a les escoles, entre altres temes.

Ponents

Rafel Bagot, periodista i presentador de TV3; Aharon Fernández, psicòleg especialista en gènere i membre d’Homes Igualitaris; Jan Garrido, educador social i membre del grup musical Xiula; i Carles Vidal, periodista, educador i guionista. Modera: Jordi Pascual, periodista i cap de redacció d’elCugatenc.

Escoles Coeducatives

Escoles Coeducatives és la Coordinadora de Comissions de Gènere, Coeducació i Feminismes de les 12 Escoles Públiques de Sant Cugat. Treballa de manera transversal per la coeducació, és a dir, una educació lliure de discriminació per qüestions de gènere, que aposta per la igualtat d’oportunitats pels infants, lliure de sexisme, i pel respecte a la diversitat sexual i d’expressió de gènere.
Font: Ajuntament de Sant Cugat

Detalles

Fecha:
octubre 29, 2020
Hora:
6:00 pm - 7:00 pm
X