Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

EN LÍNIA – Xerrada. «Ecofeminisme a l’escola», amb Yayo Herrero

Febrer 1, 2022 - 6:30 pm - 7:30 pm

Dimarts 01 de febrer, 2022

EN LÍNIA – Xerrada. «Ecofeminisme a l’escola», amb Yayo Herrero

  • Hora: 18:30
  • Lloc: Youtube
  • Organitza: Escoles Coeducatives i Escoles per la Sostenibilitat

Escoles Coeducatives i Escoles per la Sostenibilitat organitzen la xerrada. A càrrec de Yayo Herrero, activista i experta reconeguda internacionalment, com a punt de partida de col·laboracions futures entre els dos col·lectius.

L’antropòloga, enginyera i activista ecofeminista Yayo Herrero no només explicarà la crisi de civilització que estem vivint, a causa del canvi climàtic i un sistema hegemònic que destrueix la vida, sinó que també se centrarà en com desconstruir des de tots els àmbits educatius els mites i creences que recolza aquest sistema amb un marc cultural ecocida, patriarcal, colonial i injust. Yayo també ens parlarà de com es poden aterrar les propostes de l’ecofeminisme per fer-hi front des del context educatiu.

L’ecofeminisme és un moviment social i corrent de pensament que agrupa la voluntat transformadora dels feminismes i de l’ecologisme per aconseguir un món sostenible i just. I és des d’aquest marc que Escoles Coeducatives i Escoles per la Sostenibilitat inicien un camí plegades perquè les escoles i les famílies incorporin l’ecofeminisme a les seves pràctiques.

Xerrada online aYouTube Formació Afes en Xarxa.

Detalles

Fecha:
Febrer 1, 2022
Hora:
6:30 pm - 7:30 pm
X