Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

ESCOLA DE FAMÍLIES DE KINDER

Desembre 15, 2022 - 6:00 pm - 7:30 pm

Engegem amb molta il.lusió l’escola de famílies de Kinder!

 L`Encarna Leiva, la psicòloga de Kinder, experta en criança, educació i intervenció preventiva, juntament amb la Sandra, directora de Kinder, volem crear un espai d’intercanvi d’experiències i de coneixements per donar-vos suport a vosaltres com a famílies en l’educació dels vostres fills i filles.

 Educar els fills i afavorir-ne el seu desenvolupament de manera saludable i respectuosa és un projecte en el qual els pares i mares podem necessitar informació i formació per millorar les capacitats educatives.

 En som conscients i per això volem acompanyar-vos en aquest procès.

 

– Proposarem i desenvoluparem temes importants, del vostre interès, en relació a la criança en aquests primers anys de la vida dels vostres fills i filles.

 – Crearem un punt de trobada per comentar, reflexionar, compartir dubtes, neguits i vivències personals vinculades a l’educació que ens ajudarà a augmentar la confiança i la seguretat en la relació familiar.

– Serà un espai d’orientació per aprendre criteris i pautes educatives que afavoreixin el desenvolupament integral dels nostres fills i filles i on descobrirem que educar és un camí que, pares i mares i fills i filles, han de recórrer i gaudir plegats.

 

Us convidem a la reunió informativa el proper DIJOUS 15 de DESEMBRE a les 18h a Kinder (Passeig Mare de la Font 47).
OBERT A TOTHOM!
Us hi esperem!

DADES DE CONTACTE:

Lloc: Kinder Sant Cugat

Adreça: C/ Vallseca 130. 08195 Sant Cugat del Vallès – Passeig Mare de la Font 47 08174 Volpelleres

Telèfons: 626 224 783

Correu electrònic: kindersantcugat@gmail.com 

Detalles

Fecha:
Desembre 15, 2022
Hora:
6:00 pm - 7:30 pm
X