Cargando Eventos

« Todos los Eventos

 • Este evento ha pasado.

Estrena amb La Pua. Carles Carolina presenta «Opus Magna»

Març 25, 2023 - 8:00 pm - 10:00 pm

Dissabte 25 de març, 2023

Estrena amb La Pua. Carles Carolina presenta «Opus Magna»

 • Hora: 20:00
 • Lloc: Casal Torreblanca
 • Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

Carles Carolina ens presenta «Opus Magna» el darrer treball que va sortir a la llum el 13 de desembre de 2022.

L’any 2007, el santcugatenc Ramon Garriga, membre fundacional tant dels extingits Tuesday Afternoon com dels CaboSanRoque, es dona a conèixer com a Carles Carolina fent un primer concert al bar Sifò del raval barceloní. L’acompanya una banda amb la qual, dos anys més tard, enregistren «Ensaladilla» (Música Gobal – 2009). El primer disc de Carles Carolina és molt ben acollit per la critica i es participa a diversos festivals de la geografia catalana. Més tard, amb algunes baixes a la banda i amb ganes de buscar noves estratègies compositives, es tanca a l’estudi d’en Pepe Seguí (baixista des dels inicis de tot plegat) i tots dos enregistren el segon disc de Carles Carolina «Música de Mercat» (Música Global – 2011).

En la recerca continuada dels processos creatius comença, a principis de 2014, la construcció́ del nou horitzó de Carles Carolina. Les visites continuades a la masia del Pla de Manlleu, primer en format de duo de guitarristes i després en trio, i els dinars al Celler d’Aiguaviva van donant forma a «Èxode Ultralocal» (Música Global – 2015) que s’enregistra en directe i tal com raja, de la mà d’en Raul Cuevas, amb un quartet vigorós i energètic que fotografia de forma notable el moment vital que travessa el projecte.

És a partir de l’any 2017 que s’inicia l’actual etapa. Els assajos amb la New Old Boys Band (Jordi Garriga a la bateria, Néstor Gavilan als teclats i Pepe Seguí al baix) donen lloc a una nova col·lecció́ de cançons que s’enregistren sota la producció́ del Marco Morgione als seus estudis Micromaltese durant la Setmana Santa del 2022. El resultat és «Opus Magna» (Música Global – 2022): 8 cançons amb sonoritats de reminiscències dels anys setanta donant molta importància a cadascun dels membres de la banda on els baixos són profunds, les bateries molt cuidades, els teclats molt presents i les guitarres poderoses. Els textos passen a un segon pla malgrat mantenir la línia costumista, humorística i resignada dels anteriors treballs.

Entrada gratuïta. Aforament limitat.

Programes relacionatsProgramació cultural ‘De prop’

On

 • Casal Torreblanca

  Avinguda del Pla del Vinyet, 81 – 85
  08172 Sant Cugat del Vallès

  935 441 965

Detalles

Fecha:
Març 25, 2023
Hora:
8:00 pm - 10:00 pm
X