Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Gala ballarins catalans al món

Novembre 6, 2021 - 8:00 pm - 10:00 pm

Gala ballarins catalans al món

  • Hora: 20:00
  • Lloc: Teatre-Auditori Sant Cugat
  • Preu: 28
  • Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

Ballarins i ballarines de casa nostra que mostren el seu talent a les principals cases de dansa del món, ens mostraran la seva elegància i excel·lència tècnica com a eix denominador.

«La manca d’una veritable Companyia Nacional de Dansa fa que aquells ballarins que aconsegueixen l’excel·lència hagin de marxar arreu del món per treballar en allò que esdevé la seva professió, i alhora el seu somni, en la seva majoria de ben petits. Catalunya és terra d’artistes, de músics, cantants i poetes, però també és terra de ballarins i, arran d’aquest èxode, els perdem i perdem tot el seu talent i, en definitiva, és una gran pèrdua per al nostre país. La idea de crear aquesta gala sorgeix de la necessitat de poder agrupar-los i que ens mostrin a casa nostra tot el seu art i la força i la bellesa de la dansa». Marisa Yudes

Fitxa artística: Direcció: Marisa Yudes. Disseny de llum: Kirill Radev. Ballarins/es: Triana Botaya, Pablo Bueno, Karina Campos, Roger Cuadrado, Sergio Gómez Rubio, Débora Martínez, Clara Mora, Mariona Roger. Parelles: Miranda Silveira, Andrey Ostapenko, Francesco Bruni, Reo Morikawa, Jérôme Peytour.

Durada: 1 hora i 30 minuts (amb intermedi)
Més informació i venda d’entradesTeatre-Auditori

Assaig obert: Dissabte 6 de novembre, 18 h. Entrada amb invitació. Podeu adquirir-la a: Teatre-Auditori

Programes relacionatsProgramació Teatre-Auditori

On

Detalles

Fecha:
Novembre 6, 2021
Hora:
8:00 pm - 10:00 pm
X