Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Inauguració. Festival Lumínic

Juny 11, 2022

Dissabte 11 de juny, 2022

Inauguració. Festival Lumínic

  • Hora: 12:00
  • Lloc: Claustre del Monestir
  • Organitza: Ajuntament de Sant Cugat, Lumínic

Inauguració del festival al Claustre del Monestir amb presència de l’equip organitzador i d’alguns dels i de les artistes participants: dissabte 11 de juny, a les 12 h. Al final de l’acte es farà una petita visita guiada per les exposicions del festival. Activitat amb aforament limitat. És necessària la inscripció prèvia a través del correu: luminicfestival@gmail.com.

Amb Joan Miquel Ramírez Suassi, Laura Wilson, Bigas Luna, José Luis Carrillo, Camila Oliveira, Ludwig Nikulski, Ruido Photo, autores de l’Arxiu Nacional de Catalunya, Alumnes i Alumni de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, Grisart, Elisava, El Observatorio, IEFC, Institut Leonardo, exposició Convocatòria Lumínic Festival 2022 i un comissariat de Daniela Pafundi.

Lumínic és el festival de fotografia de Sant Cugat especialitzat en fotografia d’autor. Es tracta d’un festival que aposta per la qualitat, la paritat, la cultura fotogràfica i la defensa dels autors, amb vocació divulgativa i caràcter internacional. Pretén ser un festival inclusiu, participatiu, amb vocació educativa i que busca promoure un espai de coneixement, reflexió, recerca i creació, on es fomenta la cultura fotogràfica i l’esperit crític.

En aquesta edició del 2022 comptarem amb 15 espais, 15 exposicions, més de 40 artistes i 17 activitats, on s’hi programaran conferències, taules rodones i tallers. La temàtica d’enguany és (NO)LIMITS.

De l’11 de juny al 17 de juliol de 2022

Consulteu el programa complet d’exposicions, inauguracions individuals, activitats, visites comentades i tallers properament al web luminicfestival.com.

Foto: José Luis Carrillo. «Children of the deer», 2019

Programes relacionatsLumínic. Festival de Fotografia de Sant Cugat

On

Detalles

Fecha:
Juny 11, 2022
X