Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

La reVolta 2022

Maig 29, 2022 - 10:00 am - 1:30 pm

Diumenge 29 de maig, 2022

La reVolta 2022

  • Hora: 10:00 – 13:05
  • Lloc: Sortida neutralitzada i arribada a avinguda Pla del Vinyet
  • Organitza: Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva
  • Col·labora: Ajuntament de Sant Cugat

L’avinguda Pla del Vinyet acollirà per segon any consecutiu la sortida i l’arribada de la reVolta, la prova femenina organitzada per la Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva. Sant Cugat repetirà així diumenge 29 de maig com epicentre del ciclisme femení, per seguir consolidant un esdeveniment que tornarà a gaudir de la participació de diversos equips del pilot internacional.

L’equip francès Cofidis serà un dels grans atractius de la cursa, juntament amb d’altres de categoria internacional UCI Continental. Entre ells, hi destaca el Massi-Tactic, l’única estructura catalana en l’elit internacional.

A banda de Cofidis i Massi-Tactic, el nivell esportiu d’aquesta tercera edició de la reVolta estarà assegurat amb la presència d’altres formacions com el Team-Farto BTC gallec i ciclistes d’equips com el Río Miera-Cantabria Deporte, l’Eneicat-RBH Global o el Bepink italià. La representació internacional la completen equips com el francès Groupe Abadie-Le Boulou, el portuguès Vélo Performance i el colombià San Mateo Procycling.

Recorregut i horaris

La tercera edició de la reVolta presenta un exigent itinerari de 97 km per les comarques del Vallès Occidental, el Baix Llobregat, l’Anoia i l’Alt Penedès. Pel que fa a Sant Cugat, les corredores, i la caravana acompanyant, passaran pels següents punts de la ciutat:

  • Sortida neutralitzada: avinguda Pla del Vinyet 14, a les 10 h
  • Recorregut de sortida: av. Pla del Vinyet, c. Francesc Moragas, av. Rius i Taulet, pg. Lluís Companys, c. Martorell, camí Can Gatxet, av. Montserrat Roig, av. Josep Valls, av. Can Cabassa, c. Fuerteventura, rbla. Baixador, c. Entroncament, C1413 direcció a Castellbisbal. Sortida real al Pk 8 de la C1413.
  • Recorregut d’arribada. L’organització preveu que la primera corredora o el grup capdavanter entri al terme municipal de Sant Cugat al voltant de les 12.40 h: C1413, rotonda c. Entroncament, pas sota AP7, rotonda Valldoreix per rbla. del Baixador de Valldoreix, c. Pompeu Fabra, av. Montserrat Roig, av. de Bilbao, c. Àvila, c. Jaume I, av. Can Picanyol, pg. Olabarria, c. Safareigs, c. Àngel Guimerà, rbla. Ribatallada i av. Pla del Vinyet.
  • Arribada: avinguda Pla del Vinyet. Hora prevista, 13.05 h.

Trobareu tota la informació de la reVolta a www.voltacatalunya.cat/ca/revolta. Podeu també seguir les novetats de la cursa a les xarxes socials de la Volta Ciclista a Catalunya: @VoltaCatalunya.

Afectacions a la mobilitat

La celebració de la reVolta 2022 tindrà afectacions al trànsit per Sant Cugat diumenge 29, entre les 7 i les 14 hores. La prohibició d’estacionament per on passa el recorregut de la cursa començarà abans, a partir de les sis de la tarda de dissabte 28. Les línies i les parades dels autobusos urbans no es veuran alterades, tot i que sí que es podrien produir alguns retards en el servei.

Plànol recorregut a Sant Cugat de la reVolta 2022

 

Detalles

Fecha:
Maig 29, 2022
Hora:
10:00 am - 1:30 pm
X