Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

La reVolta a Sant Cugat

Maig 30, 2021 - 10:00 am - 1:00 pm

La reVolta a Sant Cugat

  • Hora: 10:00 – 13:00
  • Lloc: Sortida i arribada av. del Pla del Vinyet
  • Organitza: Ajuntament de Sant Cugat, Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva

La reVolta torna el 30 de maig impulsada pel compromís de la Volta Ciclista a Catalunya i de l’Ajuntament de Sant Cugat amb l’esport femení. Serà la segona edició d’una cursa que reunirà els millors equips estatals, així com d’internacionals, i que presenta un recorregut exigent de 97,1 km amb sortida i arribada a Sant Cugat del Vallès.

La prova, que transcorrerà per les comarques del Vallès Occidental, el Baix Llobregat, l’Anoia i l’Alt Penedès, inclou dos ports de muntanya: l’Alt de Capçuda (3a categoria) i l’Alt de la Creu d’Aragall (1a categoria), que posaran a prova la resistència de les corredores.

Afectacions

Els carrers de Sant Cugat per on passa el recorregut de la reVolta quedarà prohibit l’aparcament des de les 18 h de dissabte 29 de maig. En aquests carrers, es faran talls puntuals de trànsit entre les 9.30 i les 14 h de diumenge 30. L’avinguda Pla del Vinyet entre avinguda de Gràcia i plaça Gabriel Ferrater, zona de sortida i arribada de la cursa, romandrà tallada de 7 a 14 h. Per a més informació consulteu l’avís d’afectacions per la cursa la reVolta.

Iitinerari complet

Sortida neutralitzada a avinguda Pla del Vinyet (10 h). Les corredores continuaran per c. Francesc Moragas, av. Rius i Taulet, pg. Lluis Companys, c. Martorell, camí Can Gatxet, av. Montserrat Roig, av. Josep Valls, av. Can Cabassa, c. Fuerteventura, rbla. Baixador, c. Entroncament, C1413 direcció a Castellbisbal, Pkm 8 C1413 sortida real, Castellbisbal, Sant Andreu de la Barca, Martorell, Sant Esteve Sesrovires, Masquefa, Piera, Sant Llorenç d’Hortons, Les Cases Noves, Gelida, Corbera de Llobregat, la Palma de Cervelló, Sant Vicenç dels Horts, Molins de Rei, El Papiol,  Castellbisbal, Sant Cugat del Vallès,  C1413, rotonda c. Entroncament, pas sota AP7, rotonda Valldoreix per rbla. del Baixador de Valldoreix, c. Pompeu Fabra, av. Montserrat Roig, av. de Bilbao, c. Àvila, c. Jaume I, av. Can Picanyol, pg. Olabarria, c. Safareigs, c. Àngel Guimerà, rbla. Ribatallada i arribada a avinguda Pla del Vinyet (13.05 h, hora aproximada).

Per raons de seguretat per la Covid-19, el públic assistent als llarg del recorregut haurà de respectar les mesures de protecció habituals: ús de mascareta obligatori i evitar aglomeracions, procurant mantenir la distància interpersonal entre bombolles.

Més informació de la reVolta al web de la Volta Ciclista a Catalunya.

Detalles

Fecha:
Maig 30, 2021
Hora:
10:00 am - 1:00 pm
X