Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Laia Santanach – Tradere

Abril 9, 2022

Laia Santanach – Tradere

(9 Abril)

“Tradere” és el raonament personal de la paraula tradició amb el seu significat i les seves connotacions relacionades en la creació del moviment en un espai i un temps. La tradició és el conjunt de coneixements, costums i creences que es transmeten de generació en generació per considerar-se d’alt valor per la cultura d’un territori.

Una reflexió de la necessitat humana de mantenir generacionalment diverses tradicions vigents avui en dia, precisament per la implicació d’aquest cos en risc i en perill per la seva integritat física.

“Tradere” és una proposta de dansa contemporània i música electrònica en viu, que investiga al voltant de certes pràctiques tradicionals occidentals que impliquen el cos; un cos que s’exposa i que sacrifica la seva integritat física, posant-la en límit i en risc, per tradició, creença i estima i per crear comunitat dins una festivitat.

Idea i creació: Laia Santanach. Intèrprets: Anna Hierro, Mario G. Sáez, Carlos Martorell, Julia Sanz i Laia Santanach. Música original: Carlos Martorell. Dramatúrgia: Victoria Szpunberg.

Lloc: El pati de La Unió
Durada: 70 minuts

Preu espectacle: 6€. Compra d’entrades a: https://centresculturals.santcugat.cat/33000/acte/2692/

Organitza’t per l’ajuntament de Sant Cugat i La Unió Santcugatenca.

Detalles

Fecha:
Abril 9, 2022
X