Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

MÚSICA A LA PRIMERA INFÀNCIA 1er ENCONTRE · «EL MUSICAL – BELLATERRA»

octubre 2, 2021

MÚSICA A LA PRIMERA INFÀNCIA

1er ENCONTRE · «EL MUSICAL – BELLATERRA»


DISSABTE, 2 D’OCTUBRE DE 2021

ENCONTRE MÚSICA I PRIMERA INFÀNCIA

ENCONTRE MÚSICA I PRIMERA INFÀNCIA

Us proposem un encontre al voltant de la Música i de la Primera Infància a partir de la mirada de quatre grans experts.Veurem des de la neurociència com es desenvolupa l’escolta ja abans de néixer i que li passa físicament al cervell davant d’un estímul sonor.

També veurem com podem identificar i reconèixer diferents emocions, conductes o reaccions a l’aula i com utilitzar la música i les cançons per tal de potenciar un desenvolupament sa i equilibrat dels infants.

L’encontre està dividit en 1 xerrada-conferència, 3 tallers pràctics i 1 sessió de música en familia oberta a les famílies dels participants amb nadons fins a 3 anys i a altres famílies que s’inscriguin a la sessió.


Adreçat a mestres d’educació infantil i llar d’infants, mares, pares, agents socials … i totes aquelles persones interessades.

VOLS VENIR?

PROGRAMA:

9:30 Benvinguda als participants i entrega de material

9:45 a 11:00 Escolta, Creativitat i Llenguatge ja abans de néixer. Una mirada des de la neurociencia.

A càrrec de la Dra: Cori López Xammar

Dra. Cori López parlarà de com es va formant l’escolta i què passa físicament quan sentim una emoció. Quines parts concretes del cervell reaccionen a la música ja abans de néixer i durant la primera infància. Ens explicarà, amb tot el rigor científic però també d’una manera molt clara, quan apareix i com es va desenvolupant l’escolta, la creativitat i el llenguatge. Què passa i com reacciona el cervell en les primeres etapes de formació de l’infant.

Sens dubte serà una xerrada molt especial de la mà d’una gran divulgadora cièntifica amb moltíssima experiencia.

11:15 A 12:30 Taller 1 – Música i Emoció

A càrrec de Eugènia Arús

Exposarem, mostrarem i treballarem procediments i recursos per activar i identificar les diferents emocions a la primera infància. A través d’aquestes activitats prendre consciència de com la música i el moviment juguen un paper molt important en aquest procés.

12:45 A 14:00 Taller 2 – Les aventures de cada dia

A càrrec de Gemma Baños i Marta Canellas

En aquest taller presentarem un seguit de cançons per a infants de 0-3 anys que afavoreixen l’assoliment de rutines i el gaudi de fer cada activitat amb alegria i connexió amb les persones cuidadores. (Del projecte Cançons Menudes)

15:30 A 16:45 Taller 3 – Juguem?

A càrrec de Gemma Baños i Marta Canellas

En aquest taller presentarem un seguit de cançons que són alhora jocs de falda, jocs de mans, danses, etc. destinades a infants de 0-3 anys, per tal d’acompanyar el seu creixement a través del joc i d’activitats lúdiques. Donarem idees sobre com dur-les a terme de manera atractiva i creativa. (Del projecte Cançons menudes)

17:30 A 18:30 Música en família “Cançons menudes”

A càrrec de Gemma Baños i Marta Canellas

  • Els inscrits al curs poden venir com a observadors a la sessió de Música en Família. Si voleu participar en la sessió amb el vostre fill, també ho podeu fer – 1 fill per formador-. Si teniu més d’un fill heu de portar un altre acompanyant i aquest s’ha d’inscriure

PREUS

  • Tot l’encontre: 69 euros
  • 1 Taller o conferència: 20 euros
  • Música en familia: 10 euros (1 adult + 1 nen)
  • Els inscrits al curs poden venir com a observadors a la sessió de Música en Familia. Si voleu participar en la sessió amb el vostre fill, també ho podeu fer – 1 fill per formador-. Si teniu més d’un fill heu de portar un altre acompanyant i aquest s’ha d’inscriure i no ha de pagar

Més informació i inscripcions a:

Lloc: El Musical

Telèfon: 93 580 42 46

Adreça: C/ Ramon Llull, 16 Bellaterra

Correu electrònic: info@elmusical.cat

Web: www.elmusical.cat

El Musical – Centre Autorizat de Grau Professional de Música


Detalles

Fecha:
octubre 2, 2021
X