Cargando Eventos

« Todos los Eventos

 • Este evento ha pasado.

Nits temàtiques de la Unipau. Ponència d’Alejandro Pozo – presencial i en línia

octubre 22, 2021 - 7:00 pm - 9:00 pm

Nits temàtiques de la Unipau. Ponència d’Alejandro Pozo – presencial i en línia

 • Hora: 19:00
 • Lloc: Casa de Cultura
 • Organitza: Universitat Internacional de la Pau (Unipau)

Activitat presencial i en línia Youtube Unipau

Primera Nit temàtica del curs de la Universitat Internacional de la Pau. La ponència anirà a càrrec d’Alejandro Pozo, investigador del Centre Delàs.

Ponència d’Alejandro Pozo, que presentarà el llibre «La Guerra contra el Terror». Des dels terribles atemptats de l’11-S als EUA han abundat els estereotips, prejudicis i equívocs, i s’han perpetuat relats que no han ajudat a comprendre el terrorisme i saber com enfrontar-ho. Aquest llibre aborda 40 mites relacionats amb la Guerra contra el Terror, aprofundint en conceptes, contextos i actors clau per analitzar un fenomen que ha caracteritzat bona part de les relacions internacionals en aquestes dues dècades. La Guerra contra el Terror no conclou amb la sortida de les tropes estrangeres de l’Afganistan.

Sobre l’autor

Alejandro Pozo és investigador sobre pau, conflictes armats, desarmament i acció humanitària. Doctor en pau i conflictes amb una tesi sobre les noves guerres i els seus factors globals. Ha treballat com a analista de conflictes armats i com a coordinador de projectes humanitaris, i ha realitzat anàlisis i investigacions sobre el terreny a diversos països en conflicte armat. És docent a diversos cursos i màsters sobre pau i conflictes armats.

On

 • Casa de Cultura

  Carrer de Castellví, 8 (Jardins del Monestir)
  08173 Sant Cugat del Vallès

  935 891 382

Detalles

Fecha:
octubre 22, 2021
Hora:
7:00 pm - 9:00 pm
X