Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Òpera. «Aida», de Verdi

Maig 14, 2021 - 7:00 pm - 9:00 pm

Òpera. «Aida», de Verdi

  • Hora: 19:00
  • Lloc: Teatre-Auditori Sant Cugat
  • Preu: 56
  • Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

Entrades exhaurides

Cor Amics de l’Òpera de Sabadell i Orquestra Simfònica del Vallès

Una de les obres de maduresa del compositor italià Giuseppe Verdi, creant una obra espectacular amb un gran desplegament escènic.

Aquesta òpera va ser un encàrrec fet a Verdi pel kediv d’Egipte Ismaïl Baixà per ser estrenada al teatre de l’Òpera del Caire. Amb la voluntat de fer un gran espectacle amb escenes plenes d’esplendor i un gran desplegament orquestral i coral i evocar la magnificència de l’antic Egipte, Aida va ser rebuda amb una gran acceptació pel públic i, de fet, continua essent un clàssic dels repertoris operístics.

La història se situa a Egipte, a l’època dels grans faraons, i tracta d’una princesa etíop que és capturada i duta com a esclava a Egipte. Un comandant militar, Radamès, es debat entre el seu amor per ella i la seva lleialtat al faraó.

Òpera en quatre actes (sobretitulada en català)

Fitxa artística: Cor Amics de l’Òpera de Sabadell / Orquestra Simfònica del Vallès. Direcció musical: Daniel Gil de Tejada. Direcció d’escena i vestuari: Carles Ortiz. Direcció artística: Mirna Lacambra. Repartiment: Maite Alberola, Aida; Alejandro Roy, Radamès; Laura Vila, Amneris; Carles Daza, Amonasro; Jeroboám Tejera, Ramfis; Alejandro Baliñas, Il re; Eugenia Montenegro, sacerdotessa; Nacho Guzmán, missatger. Producció: Fundació Òpera a Catalunya.

Durada: 3 hores i 25 minuts (amb intermedi)
Més informació i venda d’entradesTeatre-Auditori

On

Detalles

Fecha:
Maig 14, 2021
Hora:
7:00 pm - 9:00 pm
X