Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Òpera. «Il barbiere di Siviglia», de Rossini

Novembre 5, 2021 - 8:00 pm - 10:00 pm

Òpera. «Il barbiere di Siviglia», de Rossini

  • Hora: 20:00
  • Lloc: Teatre-Auditori Sant Cugat
  • Preu: 56
  • Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

Òpera a Catalunya ens presenta una nova versió d’aquesta òpera que ha perdurat en el temps com una de les obres més reeixides de la història del gènere.

«Il barbiere di Siviglia» és una òpera buffa en dos actes de Gioachino Rossini amb un llibret de Cesare Sterbini, basat en la comèdia de 1775 de Pierre Beaumarchais «Le Barbier de Séville» i el llibret d'»Il barbiere di Siviglia» de Giuseppe Petrosellini.

L’acció se situa a Sevilla, a finals del segle XVII. Rosina, una noia bella i òrfena es troba privada de la seva llibertat. El seu tutor, la té tancada a casa i només la deixa anar a missa, amb l’esperança de casar-s’hi algun dia. Ella, però, està enamorada d’un jove comte que farà tot el que estigui a les seves mans per acostar-se i casar-s’hi. Tot gràcies a l’ajuda del barber de Can Fígaro, el mateix que va inspirar «Les noces de Fígaro», cèlebre òpera de Mozart.

Fitxa artística: Orquestra Simfònica del Vallès / Cor Amics de l’Òpera de Sabadell. Director d’orquestra i cor: Daniel Gil de Tejada. Ajudant de direcció i coreografia: Miquel Górriz. Intèrprets: César San Martín, M. Carmen Romeu, Pablo Martínez, Fernando Álvarez, Jeroboám Tejera, Eugènia Montenegro (resta de repartiment a determinar). Producció: Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell per Òpera a Catalunya. Presidenta i directora artística: Mirna Lacambra.

La prèvia de… «Il barbiere di Siviglia» amb Marc Sala. Dimecres 3 de novembre, 19:30 h. Al Cafè Auditori. Organitza: AprÒpera.

Durada: 3 hores (amb intermedi)
Més informació i venda d’entrades: Teatre-Auditori

Programes relacionatsProgramació Teatre-Auditori

On

Detalles

Fecha:
Novembre 5, 2021
Hora:
8:00 pm - 10:00 pm
X