Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Òpera. «Manon Lescaut», de Giacomo Puccini

Març 1 - 8:00 pm - 10:00 pm

Divendres 01 de març, 2024

Òpera. «Manon Lescaut», de Giacomo Puccini

  • Hora: 20:00
  • Lloc: Teatre-Auditori Sant Cugat
  • Preu: 56
  • Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

«Manon Lescaut» representà el primer gran èxit de Puccini, una obra poderosa i commovedora que continua captivant l’audiència avui en dia.

Manon Lescaut és una jove a qui la seva família ha decidit tancar en un convent, però abans d’arribar-hi coneix Des Grieux. S’enamoren i fugen. En el segon acte veiem la noia com a mantinguda del ric Geronte di Ravoir, que li dona la vida luxosa que a ella li agrada. De nou decideix fugir amb Des Grieux, el seu amor genuí, però és arrestada abans de poder-ho fer. És condemnada a ser deportada a Louisiana, on acaba morint en ple desert al costat del seu amor, amb un dels finals més plens de dramatisme de tot el repertori.

Òpera en cinc actes sobretitulada en català

Fitxa artística: Direcció musical: Elio Orciuolo. Direcció d’escena i vestuari: Carles Ortiz. Repartiment: Carmen Solís, Manon Lescaut; Enrique Ferrer, Des Grieux; Milan Perišic, Lescaut; Jorge Juan Morata, Edmondo; Juan Carlos Esteve, Geronte di Ravoir; Carles Ortiz, Maestro di ballo; Laura Obradors, Un musico; Quim Cornet, Un oste; Andrés Rodríguez, Un lampionaio; Alejandro Chelet, Sergente; Lluís Vergés, Comandante. Cor Amics de l’Òpera de Sabadell – Orquestra Simfònica del Vallès. Directora artística: Mirna Lacambra. Producció: Fundació Òpera a Catalunya.

Preu general: 56€.
Durada: 3 hores aprox. (amb intermedi).
Més informació i venda d’entradesTeatre-Auditori

Activitat relacionada

Parlem de… «Manon Lescaut» amb Marc Sala. Organitza: AprÒpera. Dimecres 28 de febrer, 19 h. Al Cafè Auditori. Entrada gratuïta amb invitació. Podeu adquirir-la a partir del 14 de febrer a: Teatre-Auditori

Programes relacionatsProgramació Teatre-Auditori

On

Detalles

Fecha:
Març 1
Hora:
8:00 pm - 10:00 pm
X