Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Òpera. «Turandot», de Giacomo Puccin

Maig 3 - 8:00 pm - 10:00 pm

Divendres 03 de maig, 2024

Òpera. «Turandot», de Giacomo Puccini

  • Hora: 20:00
  • Lloc: Teatre-Auditori Sant Cugat
  • Preu: 56
  • Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

Entrades exhaurides

Òpera pòstuma de Puccini i la seva gran obra mestra. És sense dubte un dels títols més emblemàtics de tot el repertori operístic.

En un imperi atemorit, la cruel princesa Turandot condemna a mort els seus nombrosos pretendents, que no encerten els tres enigmes que ella els proposa i que, malgrat la mort quasi segura, acudeixen a Pequín. Una història complexa i enigmàtica servida per una música majestuosa i espectacular, que inclou l’ària Nessun dorma, una de les més aclamades de tot el repertori operístic, però també altres moments musicals destacats com les àries In questa reggia (Turandot) o Tu che di gel sei cinta (Liù).

Òpera en tres actes sobretitulada en català

Fitxa artística: Direcció musical: Daniel Gil de Tejada. Direcció d’escena i vestuari: Carles Ortiz. Repartiment: Maribel Ortega / Eugènia Montenegro, La Principessa Turandot; Antoni Lliteres / Nacho Guzmán, Il Principe ignoto (Calaf); Ivana Ledesma / Violeta Alarcón, Liù; Gonzalo Ruiz / Jeroboám Tejera, Timur; Jordi Casanova, L’Imperatore Altoum; Carles Daza, Ping; Jorge Juan Morata, Pang; Marc Sala, Pong; Cristòfol Romaguera, Un mandarino. Cor Amics de l’Òpera de Sabadell – Orquestra Simfònica del Vallès. Directora artística: Mirna Lacambra. Producció: Fundació Òpera a Catalunya.

Preu general: 56€.
Durada: 2 hores i 45 minuts (amb intermedi).
Més informació i venda d’entradesTeatre-Auditori

Activitat relacionada

Parlem de… «Turandot» amb Marc Sala. Organitza: AprÒpera. Dimecres 24 d’abril, 19 h. Al Cafè Auditori. Entrada gratuïta amb invitació. Podeu adquirir-la a partir del 10 d’abril a: Teatre-Auditori

Programes relacionatsProgramació Teatre-Auditori

On

Detalles

Fecha:
Maig 3
Hora:
8:00 pm - 10:00 pm
X