Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Proclamació de la Capital de la Sardana

Març 18, 2023 - 11:00 am - 1:00 pm

Dissabte 18 de març, 2023

Proclamació de la Capital de la Sardana

  • Hora: 11:00
  • Lloc: Teatre-Auditori Sant Cugat
  • Organitza: Ajuntament de Sant Cugat, Entitat Sardanista de Sant Cugat, Confederació Sardanista de Catalunya
  • Col·labora: Coordinadora d’Entremesos de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Sant Cugat

L’acte de proclamació de Sant Cugat com a Capital de la Sardana 2023, serà retransmès pel mitjà oficial Cugat Mèdia en streaming, també a la plataforma Xarxa+.

Estrena de la sardana de la capitalitat, creada per la compositora Anna Abad
Amb la Cobla Jovenívola de Sabadell

Aquest any 2023 Sant Cugat serà la Capital de la Sardana agafant el relleu a la ciutat de Balaguer. Fins al març de 2024, estan programades més de 40 activitats amb l’objectiu de contribuir a ampliar la difusió i el prestigi social de la sardana, incrementar la seva cohesió en l’àmbit cultural i educatiu, promoure propostes de fusió per arribar a nous públics i projectar la ciutat en l’àmbit nacional.

En aquest acte de proclamació, entre d’altres coses, podrem gaudir de la lectura oficial de l’acta de proclamació de la capitalitat per part de membres de la Confederació Sardanista de Catalunya. El pregó anirà a càrrec d’Artur Regada, contrabaixista i professor de música, molt vinculat al poble i al món de la sardana. Hi haurà el traspàs de bandera de la capitalitat per part de l’ajuntament de Balaguer a l’ajuntament de Sant Cugat i la lectura dels guardonats amb els Premis Capital de la Sardana. Per últim, s’estrenarà la sardana creada per a l’ocasió, per la compositora Anna Abad i que interpretarà la Cobla Jovenívola de Sabadell.

Entrada oberta, sense reserva prèvia.

Programes relacionatsPrograma Sant Cugat Capital de la Sardana 2023

On

Detalles

Fecha:
Març 18, 2023
Hora:
11:00 am - 1:00 pm
X