Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Teatre-Auditori Sant Cugat – Teatre. «Juana»

Setembre 25, 2020 - 9:00 pm - 10:30 pm

Teatre. «Juana»

  • Hora: 21:00
  • Lloc: Teatre-Auditori Sant Cugat
  • Preu: 30
  • Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

L’espectacle previst el dg. 19 d’abril ha quedat ajornat al dv. 25 de setembre de 2020.

Venda d’entrades dels espectacles ajornats: a partir de dimarts 15 de setembre, 11 h. Com a mesura excepcional, les entrades de tots els espectacles es vendran únicament per Internet.

De Chevi Muraday. L’ambiciós nou muntatge de Chevi Muraday explora els cicles del món i la naturalesa salvatge i profunda de les dones.

«Hi ha un temps humà i un temps salvatge.» Tot travessant els boscos de la memòria trobem una dona, moltes dones, unides pel mateix nom, que es pregunten incessantment si hi ha un destí femení a la Terra. Com a eco del seu propi eco, en un viatge no cronològic, veurem i viurem les històries de la Papisa Juana, amb roba masculina, que pareix enmig d’una multitud embogida, Juana de Arco que triomfa al camp de batalla i pateix l’interrogatori de l’inquisidor que vol cremar-la a la foguera, Juana la Loca que enfonsa les seves mans en el cor inert de Felipe el Hermoso, Sor Juana Inés de la Cruz que desitja poèticament la virreina, la seva protectora, i Juana Doña que visita el mur on el seu marit és afusellat pronunciant les seves últimes paraules d’amor.

Fitxa artística: Dramatúrgia: Juan Carlos Rubio. Textos: Juan Carlos Rubio, Marina Seresesky, Clarice Lispector i fragments de George Bernard Shaw, Alcuino de York, Antic i Nou Testament, Emmanuel Royidis, Fiedrich Schiller, William Shakespeare i Juana Inés de la Cruz. Direcció artística i coreografia: Chevi Muraday. Intèrprets: Carlos Beluga, Chevi Muraday, Aitana Sánchez-Gijón, Maximiliano Sanford, Alberto Velasco. Música: Mariano Marín. Producció: Teatro Español i Losdedae Compañía de Danza.

Parlem de… «Juana», amb la companyia. Presenta: Maria Cusó. En acabar la funció, a la platea. Del programa OFF Ciutat.

Espectacle en castellà
Durada: 1 hora i 20 minuts
Més informació i venda d’entradesTeatre-Auditori

On

 

Font: Ajuntament de Sant Cugat

Detalles

Fecha:
Setembre 25, 2020
Hora:
9:00 pm - 10:30 pm
X