Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Teatre. «Filumena Marturano»

Setembre 24, 2021 - 8:00 pm - 9:30 pm

Divendres 24 de setembre, 2021

Teatre. «Filumena Marturano»

  • Hora: 20:00
  • Lloc: Teatre-Auditori Sant Cugat
  • Preu: 30
  • Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

D’Eduardo De Filippo. Un gran muntatge amb un repartiment de luxe, dirigit per Oriol Broggi.

Després de 25 anys de viure mantinguda per Domenico Soriano i múltiples negatives a casar-se amb ella, Filumena decideix fingir una greu malaltia per aconseguir que Domenico accepti contraure matrimoni. La casa és plena de metges i veïns i, enmig d’aquest ambient fúnebre, arriba el capellà per donar-li l’extremunció i s’organitza el casament. Mentrestant, una jove amant de Domenico espera ansiosament a l’habitació del costat que Filumena traspassi… Però un cop casats Filumena Marturano s’aixeca del llit fresca com una rosa, i és aquí que comença l’espectacle.

Què ha empès a Filumena a muntar tota aquesta farsa? Per què la seva obsessió per casar-se amb Domenico? I ell per què portava 25 anys defugint el matrimoni? Aquesta és una comèdia d’embolics, secrets i intencions capgirades. Filumena és la protagonista d’un periple de vida que l’ha conduïda a enganyar, robar i aprofitar-se de Domenico, que sempre ha nedat en l’opulència. Tota la veritat és bolcada sobre la taula, però ja sabem que la veritat sovint és dolorosa…

Fitxa artística: Autoria: Eduardo De Filippo. Direcció i adaptació: Oriol Broggi. Traducció: Xavi Valls Guinovart. Intèrprets: Clara Segura, Enrico Ianniello, Marissa Josa, Jordi Llovet, Jordi Coromina, Xavier Ruano; Josep Sobrevals, Sergi Torrecilla, Montse Vellvehi, Carla Vilaro. Producció: La Perla 29.

Durada: 2 hores i 15 min.
Més informació i venda d’entradesTeatre-Auditori

Programes relacionatsProgramació Teatre-Auditori

On

Detalles

Fecha:
Setembre 24, 2021
Hora:
8:00 pm - 9:30 pm
X