Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Teatre. «Moriu-vos»

Maig 19, 2023 - 8:00 pm - 10:00 pm

Divendres 19 de maig, 2023

Teatre. «Moriu-vos»

  • Hora: 20:00
  • Lloc: Teatre-Auditori Sant Cugat
  • Preu: 24
  • Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

Espectacle recomanat per a joves

De Cultura i Conflicte

Després de l’èxit d’Encara hi ha algú al bosc, Cultura i Conflicte torna a Sant Cugat amb aquest espectacle multidisciplinar que reflexiona profundament sobre la vellesa.

La Verge Maria pensa que l’espècie humana col·lapsarà aviat si no fem res emocionalment intel·ligent. L’Imma xarrupa la sopa amb fruïció; està a punt de rebre una visita inesperada. L’Oriol no sap que avui és l’últim dia que podrà mirar les obres com un jubilat qualsevol. La Montse ja no pot ballar des que viu sota l’aigua. I la Mochi… ai la Mochi! Volem arribar als cent anys, però qui hi haurà que ens cuidi i ens doni un tracte digne, respectant la nostra llibertat? Era això, el progrés?

Parlar de gent gran és parlar de soledat, de residències, de medicació, de deteriorament físic i mental, de no-productivitat, de sentiment d’inutilitat, però també és parlar de rebel·lia, de memòria, de formes d’evasió, de fantasia, de records… En el fons, parlant dels vells, parlem també de nosaltres mateixos.

Fitxa artística: Direcció: Joan Arqué Solà. Dramatúrgia: Anna Maria Ricart Codina. Intèrprets: Imma Colomer, Montse Colomé, Oriol Genís, Arthur Rosenfeld, Magda Puig, Erol Ileri, Piero Steiner / Enric Ases. Direcció coreogràfica: Sol Picó. Coproducció: TNC i Temporada Alta – Festival internacional de Catalunya, Girona/Salt.

Sala Platea.
Durada: 1 hora i 30 min.
Més informació i venda d’entradesTeatre-Auditori

Programes relacionatsProgramació Teatre-Auditori

On

Detalles

Fecha:
Maig 19, 2023
Hora:
8:00 pm - 10:00 pm
X