Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Teatre. «Pedro Páramo»

Desembre 4, 2020 - 8:00 pm - 9:00 pm

Teatre. «Pedro Páramo»

  • Hora: 20:00
  • Lloc: Teatre-Auditori Sant Cugat
  • Preu: 28
  • Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

Avís: A causa de la nova normativa de confinament nocturn, el Teatre-Auditori avança l’hora d’inici dels espectacles programats durant el 2020 per garantir la seva finalització abans de les 22 h. L’espectacle programat a les 21 h es farà a les 20 h.

De Juan Rulfo. Aquesta obra fonamental de la narrativa sud-americana del segle XX, que denuncia la corrupció i l’abús dels oprimits, arriba a l’escenari de la mà de l’aclamat director Mario Gas.

Un home humil, Pedro Páramo, arriba a convertir-se en el cacic del seu poble, Comala, un llogarret que ell mateix espremerà i arrasarà fins a transformar-lo en un poble fantasma. Anys després, el seu fill, Juan Preciado, tornarà al poble, on es trobarà amb els fantasmes dels qui hi van viure, per descobrir qui era realment el seu pare. A partir d’uns fets que transcorren en una petita comunitat, aquesta història ens parla de la corrupció, dels mecanismes del poder i de com s’utilitzen arreu del món en benefici propi. En una estructura laberíntica s’alternen les històries del pare, l’home més important i corrupte de Comala, i del seu fill, que arriba a la població ja deserta, amb l’excepció dels esperits que es passegen pels seus carrers.

Fitxa artística: A partir de la novela de Juan Rulfo. Dramatúrgia: Pau Miró. Direcció: Mario Gas. Intèrprets: Pablo Derqui, Vicky Peña. Producció: Teatre Romea,Teatro Español i Grec 2020 – Festival de Barcelona.

Durada: 1 hora i 20 minuts
Més informació i venda d’entradesTeatre-Auditori

On

Font: Ajuntament de Sant Cugat

Detalles

Fecha:
Desembre 4, 2020
Hora:
8:00 pm - 9:00 pm
X