Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Teatre. «Tots els dies són nits», sonets de W. Shakespeare

octubre 4, 2020 - 7:00 pm - 8:30 pm

Teatre. «Tots els dies són nits», sonets de W. Shakespeare

  • Hora: 19:00
  • Lloc: Casino de la Floresta
  • Organitza: La Global, El Senglar Cultural

«Tots els dies són nits» és un espectacle de sonets de William Shakespeare. Una hora de poesia i música en directe, amb un gran actor de l’escena catalana, com és el Joan Carreras, acompanyat per la veu i el violí de Marina Prades i el piano de Artashes Aslanyan, tot sota la direcció de Jordi Fité. Una selecció d’una trentena de sonets dels 154 que Shakespeare va anar escrivint des de finals del segle XVI fins a principis del XVII.

Al voltant d’aquesta obra hi ha hagut sempre una gran especulació i ganes de saber-ne més detalls. Qui és la persona a qui van dedicats i de la qual només sabem les inicials? Quan els va escriure? Per què? A qui anaven dirigits? Es van publicar amb el seu consentiment? Qui són els diferents personatges que hi apareixen? Com si saber la resposta a aquestes preguntes pogués fer més fàcil la seva comprensió o fer més admirable la seva bellesa.

Hi ha qui creu que, en aquesta obra, Shakespeare ens obre el seu cor i ens confessa amb sinceritat els seus sentiments personals. Podria ser. Però també hi ha qui hi veu una mostra més de la seva capacitat creativa, de la seva inventiva literària, que va ser capaç de crear personatges ficticis que han perdurat fins avui. Potser Shakespeare, posseïdor d’una imaginació tan gran i d’una habilitat insuperada per parlar dels temes que afecten la condició humana, es va atrevir a jugar, a experimentar i a trobar maneres diferents per parlar- nos d’amor, amb totes les seves cares i moments.

Traducció, guió i direcció: Jordi Fité
Interpretació: Joan Carreras, actor; Maria Prades, veu i violí; Artashes Aslanyan, piano.
Tècnic de so: Pol Baltrons

Durada: 60 min
Entrada gratuïta / aforament limitat
Entrades a centresculturals.santcugat.cat

Programes relacionatsProgramació cultural ‘De prop’

On

 

 

Font: Ajuntament de Sant Cugat

Detalles

Fecha:
octubre 4, 2020
Hora:
7:00 pm - 8:30 pm
X