Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Teatre. «Travy»

Maig 22, 2022 - 7:00 pm - 9:00 pm

Diumenge 22 de maig, 2022

Teatre. «Travy»

  • Hora: 19:00
  • Lloc: Teatre-Auditori Sant Cugat
  • Preu: 26
  • Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

Avís (02/02/2022): aquesta representació, inicialment programada el 3 de febrer a les 20 h, tindrà lloc el 22 de maig a les 19 h.

De Pau Matas Nogué i Oriol Pla Solina

Una trobada familiar atípica, divertida i alhora commovedora. Dos pallassos vells amb poca gràcia. Dos fills perduts en si mateixos, la transgressió de l’art i l’èxit. Una família de joglars que s’entenen més posant-se màscares que mirant-se als ulls. Embrancats en crear un espectacle. El seu últim espectacle?

«Travy» és un homenatge a la pròpia família Pla-Solina (de nom artístic «la Família Travy») i un (des)encontre entre dos corrents teatrals; per una banda el clown, el teatre folklòric i popular i, per l’altra, les formes postdramàtiques i metateatrals. Exposa dues generacions i dos moments vitals; els que ja veuen el final del camí sense por i els que veuen el principi del mateix amb pànic.

Fitxa artística: Direcció: Oriol Pla Solina. Intèrprets: Diana Pla, Oriol Pla, Quimet Pla, Núria Solina. Producció de la gira: Bitò i família Pla-Solinas. A partir de la producció original de: Teatre Lliure, Bitò i família Pla-Solinas.

Espectacle recomanat especialment per a joves

Durada: 1 hora i 15 min.
Més informació i venda d’entradesTeatre-Auditori

Programes relacionatsProgramació Teatre-Auditori

On

Detalles

Fecha:
Maig 22, 2022
Hora:
7:00 pm - 9:00 pm
X