Cargando Eventos

« Todos los Eventos

 • Este evento ha pasado.

Teatre. «Vull, va»

Març 6, 2021 - 7:00 pm - 8:30 pm

Teatre. «Vull, va»

 • Hora: 19:00
 • Lloc: Teatre Mira-sol
 • Preu: 6
 • Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

6 i 7 de març, 19 h

Amb Cia. Me La Pela«Quan Edit no descordava, se la va anar tirant avall, i la blancor amb petits grunys d’animalets joves i bonics es va deixar despullar per mi.» I d’una frase treta a l’atzar, fruit de combinacions de paraules encerclades d’un llibre antic, tres noies es miren amb curiositat de llegir entre línies. «Quina manera més bonica i subtil de concebre l’acte sexual.»

Un cabal d’aigua amb força ens recorre els cossos i tots els conductes en format de preguntes. Som la cova dels secrets vergonyosos que s’amaguen amb màgia, impacients, per brillar com la cuca de llum que tímidament es fa lloc a la foscor. La curiositat de sentir fins on es pot estirar el fil, de conèixer els límits. Les ganes d’escoltar. Les ganes d’escoltar-nos.

Vull, va pretén crear un espai íntim i dotat de la màgia que comporta entrar a la cova de l’origen. Allunyar-nos de les paraules i teories per donar peu a un món plenament sensorial i intuïtiu, on cadascú posa la forma de la pròpia experiència viscuda. Escollim potenciar els sentits per practicar tot allò que algun dia ens va salvar i que cada cop es torna més llunyà a l’espècie humana.

A través del cos de la dona volem crear una atmosfera per activar el cos i tots els seus records de vida, i valorar la força, amagada rere un tema amb una memòria històrica plena de tabús, que suposa estar aquí vives.

Intèrprets: Paula Vicente Mascó, Maria Vicente Mascó i Laia Solà
Direcció: Cia. Me La Pela

Durada: 60 minuts.
Entrades a centresculturals.santcugat.cat

Programes relacionatsProgramació cultural ‘De prop’Dia Internacional de les Dones 2021

On

 • Teatre Mira-sol

  Carrer de Mallorca, 42
  08195 Sant Cugat del Vallès

  936 752 288

Detalles

Fecha:
Març 6, 2021
Hora:
7:00 pm - 8:30 pm
X