Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

TORNEIG SOLIDARI DE PÀDEL CLUB TENIS NATACIÓ SANT CUGAT-ROSAWEEK

Maig 14, 2022

5ª EDICIÓ

TORNEIG SOLIDARI DE PÀDEL CLUB TENIS NATACIÓ SANT CUGAT-ROSAWEEK
Del 14 al 22 de maig de 2022

El Club Tennis Natació Sant Cugat organitza el torneig solidari de pàdel “Rosaweek”, encaminat a la captació de fons per lluitar contra la leucèmia i a sensibilitzar sobre la importància de la donació de medul·la òssia.

L’esport i la solidaritat van de la mà en aquest projecte que va impulsar inicialment l’Eloi Sastre en record de la seva mare, Rosa Maria Solsona, qui va morir a causa d’una leucèmia quan tenia 60 anys. Des del primer moment, el nostre Club va donar suport a la iniciativa, que posa en valor la generositat de les persones donants de medul·la. Per combatre aquesta malaltia és especialment important comptar amb la generositat dels altres, donants anònims.

Però també és molt important estar ben informat. Aquest dos són els principals objectius del projecte anomenat “Rosaweek” en homenatge a la Rosa Maria Solsona. Volem que tothom s’encomani de l’esperit “rosa” i de tot el que comporta: solidaritat, generositat, lluita, suport…

Aquest és el meravellós context de la tercera edició del Torneig de pàdel Club Tennis Natació Sant Cugat-Rosaweek, que acollirem del 14 al 22 de maig de 2022. Entraran en joc 12 categories: 4 femenines, 4 masculines, 3 mixtes i una Sub 16. Tota la recaptació anirà destinada a la investigació de la leucèmia de l’Hospital Sant Joan de Déu amb la col·laboració del Banc de Sang i Teixits.


Inscripcions: https://campionats.ctnsc.org/tournaments/2055683-v-torneig-de-padel-benefic-rosaweek


Contacte:
Manel Rion: 628348393
mrion@ctnsc.org


Lloc: Club Tennis Natació Sant Cugat

Webwww.ctnsc.org
Correu electrònicesportiva@ctnsc.org    
Telèfon: 936 741 453
Adreça: Camí del Crist Treballador s/n. Sant Cugat del Vallès
Instagram
Facebook

 

Detalles

Fecha:
Maig 14, 2022
X