Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

«Tradere», de Laia Santanach

Abril 9, 2022 - 8:30 pm - 10:00 pm

Dissabte 09 de abril, 2022

«Tradere», de Laia Santanach

  • Hora: 20:30
  • Lloc: La Unió Santcugatenca
  • Preu: 6
  • Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

«Tradere» és el raonament personal de la paraula tradició amb el seu significat i les seves connotacions relacionades en la creació del moviment en un espai i un temps. La tradició és el conjunt de coneixements, costums i creences que es transmeten de generació en generació per considerar-se d’alt valor per la cultura d’un territori.

Una reflexió de la necessitat humana de mantenir generacionalment diverses tradicions vigents avui en dia, precisament per la implicació d’aquest cos en risc i en perill per la seva integritat física.

«Tradere» és una proposta de dansa contemporània i música electrònica en viu, que investiga al voltant de certes pràctiques tradicionals occidentals que impliquen el cos; un cos que s’exposa i que sacrifica la seva integritat física, posant-la en límit i en risc, per tradició, creença i estima i per crear comunitat dins una festivitat.

Idea i creació: Laia Santanach. Intèrprets: Anna Hierro, Mario G. Sáez, Carlos Martorell, Julia Sanz i Laia Santanach. Música original: Carlos Martorell. Dramatúrgia: Victoria Szpunberg.

Lloc: Sala Clavé – La Unió
Durada: 70 minuts
Informació i entrades a centresculturals.santcugat.cat

Programes relacionatsProgramació cultural ‘De prop’

On

Detalles

Fecha:
Abril 9, 2022
Hora:
8:30 pm - 10:00 pm
X