Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Vols tenir una parcel·la als horts urbans de Sant Cugat i participar d’una horta comunitària?

Gener 4, 2023 - 8:00 am - 5:00 pm

|Evento recurrente (See all)

Un evento que comienza el Gener 6, 2023 a la hora 8:00 am

Un evento que comienza el Març 19, 2024 a la hora 8:00 am

Vols tenir una parcel·la als horts urbans de Sant Cugat i participar d’una horta comunitària?

 

Des del projecte de l’Ecoateneu gestionem diferents parcel·les d’horts urbans a Sant Cugat. El dimarts 24 de gener a les 17.30 h a la sala d’actes de l’Ateneu Santcugatenc farem un sorteig públic per adjudicar les 3 parcel·les que tenim buides actualment i generar una llista d’espera interna pels horts del carrer Amposta.

Si esteu interessats a tenir una parcel·la i participar en el sorteig heu de fer la vostra inscripció AQUÍ abans del dilluns 16 de gener a les 8 h.

Funcionament del sorteig: amb les inscripcions rebudes  i registrades es generarà automàticament una llista endreçada i numerada per ordre d’inscripció. El dia del sorteig traurem un número premiat que a més servirà per endreçar la llista d’espera a partir d’aquell número. Aquesta llista interna servirà per anar omplint aquelles parcel·les que es van buidant durant el període d’adjudicació dels horts, que dura 4 anys. La rotació dels horts acostuma a ser del 10% anual, és a dir, unes 4 parcel·les l’any aproximadament.

El mateix dia del sorteig farem una presentació explicant el projecte i convidarem algun dels hortolans per exposar en primera persona el dia a dia dels horts.

Fora d’aquest termini, si vols participar d’un hort i formar part d’una llista de persones interessades, hauràs de fer una inscripció a la llista de l’Ajuntament escrivint a hortsurbans@santcugat.cat amb les teves dades de contacte.

Aquíi podeu descarregar les bases de la normativa dels horts.

Detalles

Fecha:
Gener 4, 2023
Hora:
8:00 am - 5:00 pm
X