Les piscines municipals de Sant Cugat obriran l’1 de juliol

L’aforament serà del 75% per garantir la distància de seguretat d’1’5 metres.

Nota de premsa:

Les piscines municipals obriran l’1 de juliol. L’aforament serà del 75% per garantir la distància de seguretat d’1’5 metres. Hi haurà un reforç del servei de neteja i més personal per ajudar a complir la distància entre els usuaris Per evitar aglomeracions, enguany s’oferirà la possibilitat de reservar i/o pagar l’entrada a través d’un domini web i accedir així a les instal·lacions sense fer cues Ja hi ha data per a l’obertura de les piscines municipals del Parc Central i de la Floresta: serà el proper dimecres, 1 de juliol.

Enguany el calendari s’ha hagut de retardar pels efectes de la pandèmia de la COVID-19 i per establir mesures de seguretat que evitin la propagació d’aquest virus.

L’aforament màxim serà del 75% per garantir la distància de seguretat d’1’5 metres entre els usuaris (Parc Central: aforament 275 persones –sobre el màxim de 370- i La Floresta: aforament 149 persones –sobre el màxim de 199). A més, una de les novetats d’enguany serà la posada en marxa de dos dominis web per oferir la possibilitat als usuaris de reservar i/o pagar l’entrada (puntual, abonaments de 10 i 20 banys i abonaments familiars) per accedir a les instal·lacions sense fer cues: www.pmparccentral.cat / www.pmlafloresta.cat (estaran operatius a partir del dimarts 30 de juny). Les entrades també es podran comprar, com és habitual, a les taquilles de les piscines.

AJUNTAMENT DE SANT CUGAT T. 935 657 000 ext.3148 premsaajsantcugat@santcugat.cat premsa.santcugat.cat