Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Òpera. «Madama Butterfly», de Puccini

Febrer 24, 2023 - 8:00 pm - 10:00 pm

Divendres 24 de febrer, 2023

Òpera. «Madama Butterfly», de Puccini

  • Hora: 20:00
  • Lloc: Teatre-Auditori Sant Cugat
  • Preu: 56
  • Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

De Giacomo Puccini. Una de les òperes més estimades de Puccini.

La Fundació Òpera a Catalunya presenta aquesta producció renovada de la tragèdia japonesa de Madama Butterfly, una de les òperes més estimades de Puccini. L’obra explica la història de la geisha Cio-Cio-San, enamorada de l’oficial americà Pinkerton en un amor no correspost. Dues cultures diferents i dues persones amb expectatives diferents sobre el matrimoni i l’amor que provocaran una tragèdia.

Òpera en tres actes, sobretitulada en català. Text de Luigi Illica i Giuseppe Gioacosa, basat en una obra teatral de David Belasco. Estrenada al Teatre alla Scala de Milà, el 17 de febrer de 1904.

Fitxa artística: Direcció musical: Sergi Roca. Director del cor: Daniel Gil de Tejada. Direcció d’escena i vestuari: Carles Ortiz. Repartiment: Hiroko Morita, Cio-Cio-San; Enrique Ferrer, B. F. Pinkerton; Manel Esteve, Sharpless; Anna Tobella, Suzuki; Jorge Juan Morata, Goro; Joan Garcia Gomà, Il Principe Yamadori; Juan Carlos Esteve, Lo Zio Bonzo; Laura Obradors, Kate Pinkerton; Alejandro Chelet, Il Commissario Imperiale; Pau Camero, L’Ufficiale del Registro; Esperança Vergés, Mare Cio-Cio San. Orquestra Simfònica del Vallès. Cor Amics de l’Òpera de Sabadell. Producció: Fundació Òpera Catalunya. Presidenta d’honor i directora artística: Mirna Lacambra.

Durada: 2 hores i 45 minuts (amb intermedi)
Més informació i venda d’entradesTeatre-Auditori

Activitat relacionada

La prèvia de… «Madama Butterfly» amb Marc Sala. Dimecres 22 de febrer, 19 h. Al Cafè Auditori. Entrada amb invitació. Podeu adquirir-la a: Teatre-Auditori. Organitza: AprÒpera.

Programes relacionatsProgramació Teatre-Auditori

On

Detalles

Fecha:
Febrer 24, 2023
Hora:
8:00 pm - 10:00 pm
X