La Farga inicia al setembre el Grau Superior en Educació Infantil

La Farga inicia al setembre el Grau Superior en Educació Infantil. A partir del proper curs La Farga posa en marxa una nova línia d’estudis, amb l’inici del Cicle Formatiu de Grau Superior en Educació Infantil que acollirà les instal·lacions de La Farga Infantil. A partir del curs vinent l’escola La Farga de Sant Cugat posarà en marxa una nova línia d’estudis: el Cicle Formatiu de Grau Superior en Educació Infantil que es realitzarà, en horari de tardes, a les instal·lacions de La Farga Infantil.

Després de 50 anys impartint estudis d’educació reglada per alumnes d’entre els 4 mesos i els 18 anys, La Farga inicia la implantació del model Dual de Formació Professional. Des de l’escola afirmen que “aquesta nova línia d’actuació ens permetrà ampliar la franja d’edat dels nostres alumnes i consolidar el nostre compromís com a entitat educativa: acompanyar famílies en l’educació dels seus fills i filles”

“Segueix el camí Dual de la Institució”, aquest és l’eslògan que han triat per donar a conèixer el nou programa acadèmic. Un camí que ajudarà l’alumnat, un cop finalitzat el grau, a incorporar-se al mercat laboral amb més facilitat o accedir altres estudis superiors. 

A l’Infantil Dual volen oferir molt més que un pla acadèmic estàndard. Es combinaran metodologies didàctiques innovadores – que ja apliquen a les seves aules -amb el desenvolupament d’un seguit d’àmbits, molt propis del seu projecte educatiu, com són: l’art i creativitat, l’atenció a la diversitat i l’anglès. A més, l’alumnat disposarà d’un programa formatiu que l’ajudarà a adquirir un seguit d’habilitats i competències personals, socials i professionals altament demandades per les entitats educatives i les empreses. 

«Aprèn dels millors experts en un entorn privilegiat». El claustre docent estarà format per un equip de professorat que compta amb una llarga experiència en l’àmbit de l’educació infantil. A més el programa es desenvoluparà a les instal·lacions de La Farga Infantil, un mitjà real de treball i un entorn únic, on es combinen espais pedagògics més avançats i extenses zones d’esbarjo.

Trobareu tota la informació al fulletó del CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR EN EDUCACIÓ INFANTIL DUAL i al web del projecte.

Aquest serà el primer programa d’una nova línia d’estudis que en anys posteriors s’ampliaran amb els Cicles de Grau Superior de Marketing i el de Sistemes Informàtics i Xarxes. Tots ells en format dual. 

Per a més Informació: Muntsa Benlliure
Correu electrònic: mbenlliure@la-farga.org
Telèfon: 650696594