Cargando Eventos

« Todos los Eventos

CLUB DE LECTURA LA INVITADA – «La vida privada de los árboles»

Maig 31 - 6:30 pm - 7:30 pm

CLUB DE LECTURA LA INVITADA – «La vida privada de los árboles»

Et convidem a participar al nostre *club de lectura de maig a La Invitada.* Aquest mes, com a excepció, llegirem un autor masculí: Alejandro Zambra amb la seva obra *»La vida privada de los árboles». Ens reunirem el divendres 31 de maig a les 18:30 h*

*Alejandro Zambra* és un destacat escriptor xilè, nascut el 1975 a Santiago de Xile. Se’l considera una de les figures més influents de la literatura llatinoamericana contemporània. Les seves obres acostumen a explorar temes de la vida quotidiana, les relacions familiars i la memòria, sovint reflectint la història política i social de Xile.

La vida privada de los árboles» és una novel·la breu que segueix una nit a la vida de Julián, un jove professor i escriptor, mentre espera que la seva dona Verónica torni a casa. Durant aquella nit, Julián narra històries a la seva fillastra Daniela per mantenir-la entretinguda, però a mesura que passa el temps i Verónica no arriba, la tensió creix. La novel·la es converteix en una meditació sobre la incertesa i el temps, entrellaçant la vida domèstica amb la imaginació i els records.

Si tens algun dubte o consulta, ens pots escriure a clublainvitada@gmail.com. Per reservar la teva plaça, si us plau completa aquest formulari.

 

Lloc: Abacus Sant Cugat. C. de la Torre, 6, 08172 Sant Cugat 
Més informació: clublainvitada@gmail.com
Telèfon de contacte: +34 644 92 94 61

 

Te invitamos a participar en nuestro *club de lectura de mayo en La Invitada.* Este mes, como excepción, leeremos a un autor masculino: Alejandro Zambra con su obra *»La vida privada de los árboles». Nos reuniremos el viernes 31 de mayo a las 18:30 h.*
*Alejandro Zambra* es un destacado escritor chileno, nacido en 1975 en Santiago de Chile. Se le considera una de las figuras más influyentes de la literatura latinoamericana contemporánea. Sus obras suelen explorar temas de la vida cotidiana, las relaciones familiares y la memoria, a menudo reflejando la historia política y social de Chile.

La vida privada de los árboles es una novela breve que sigue una noche en la vida de Julián, un joven profesor y escritor, mientras espera que su esposa Verónica regrese a casa. Durante esa noche, Julián narra historias a su hijastra Daniela para mantenerla entretenida, pero a medida que pasa el tiempo y Verónica no llega, la tensión crece. La novela se convierte en una meditación sobre la incertidumbre y el tiempo, entrelazando la vida doméstica con la imaginación y los recuerdos.

Si tienes alguna duda o consulta, puedes escribirnos a clublainvitada@gmail.com. Para reservar tu plaza, por favor completa este formulario.

Detalles

Fecha:
Maig 31
Hora:
6:30 pm - 7:30 pm
X