Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

EL MUSICAL – JORNADES DE MÚSICA I INFÀNCIA

Setembre 19, 2020

JORNADES DE MÚSICA I INFÀNCIA

– DISSABTE , 19 DE SETEMBRE DE 2020 –

 

 EL VALOR DEL VINCLE EN EL PROCÉS   D'APRENENTATGE

EL VALOR DEL VINCLE EN EL PROCÉS D’APRENENTATGE

Un any més tenim el plaer de convocar-vos a les JORNADES de MÚSICA I INFÀNCIA per a mestres, educadors i totes aquelles persones interessades.

Aquestes Jornades tenen l’objectiu d’incentivar la Creativitat a través del conte, la cançó i les diferents arts. També volem oferir experiències i recursos que ajudin a millorar la pràctica docent i obrir una via de reflexió i experimentació a partir d’un tema.

Ens agradaria que aquestes jornades fossin un punt de trobada al voltant de la música i l’educació per a totes els que hi participeu.

Enguany hem triat com a tema que vincula totes les sessions «el valor del VINCLE i com fomentar-lo en el procés d’aprenentatge» i, fent referència a aquest tema, us proposem:

  • 3 TALLERS amb plantejaments i propostes diferents
  • 3 CÁPSULES o Idees per treballar aspectes concrets a l’aula.
  • 1 MASTERCLASS sobre creació de cançons amb el grup UAL.LA!

Acabarem el dia amb un FINAL DE FESTA MOLT ESPECIAL en el que presentarem al Projecte Didàctic més destacat d’entre els elaborats en el Postgrau de Música, Creativitat i Moviment que organitza El Musical conjuntament amb la Universitat Ramon Llull.

PRESENCIAL O EN STREAMING, TU TRIES!

DIA I HORARI

ADREÇAT A: Músics, mestres de llars d’infants, d’educació infantil i primària, mestres d’escola de música i persones interessades.

DATA: dissabte 19 de setembre de 2020

HORARI CURS: de 9:30 a 20:00

PROGRAMA PER A MESTRES/DOCENTS

PROGRAMA PER A MESTRES/DOCENTS

9:15 Presentació de la Jornada a càrrec d’Eulàlia Abad

MATÍ

9:45 a 11:00: MÚSICA, COLOR I MOVIMENT

A càrrec de Núria Palau

Per a Educació Infantil i Primer de Primària

Seguint el fil conductor d’una petita història de valors, ens endinsarem en el món de la música i les arts plàstiques revivint i conectant amb el moviment les experiencies i sensacions, en la fita d’ajudar-nos i empatitzar amb els altres.

11:15 a 12:30TALLER DE CANÇONS PER DESPERTAR L’ALEGRIA

A càrrec de Marta Canellas i Eva Bernat

Per a Educació Infantil i Primària

Aprendrem un repertori de cançons que ens ajudaran a compartir amb els altres les petites i grans alegries: els amics, els sentits, els gelats, el sol i el bon temps, els somnis i les il·lusions… Donarem eines sobre com treballar-les a classe i ampliar les possibilitats de treball de cada cançó.

12:45 a 14:00: TALLER D’OBJECTES CASOLANS

A càrrec d’Eugènia Arús

Per a Educació Infantil i Primària

Experimentarem diferents propostes per viure la música amb els elements que tenim a casa i ens les quals pot prendre part tota la família. Així oferim un espai a pares, mares, nens, nenes i fins i tot avis i àvies per interactuar entre ells a través de la comunicació musical i reforçar així, els vincles afectius.

TARDA

15:00 a 16:30 CÀPSULES

Propostes breus per …

Tocar sense instruments amb Núria Palau (30 minuts)

Jugar a distància amb Eugènia Arús (30 minuts)

Relaxar el grup amb Marta Canellas (30 minuts)

Picture

17:00 a 18:30 MASTERCLASS A càrrec del grup UAL·LA!Parlaran de què fan i del seu procés creatiu. Concretament parlaran de com la música i l’humor poden ser eines per apropar-nos a les altres persones.

Ual·la! és la parella artística formada per Alba Rubió i Modesto Lai. És un grup sorprenent i bastant inclassificable que lliga en els seus espectacles la música, amb l’humor. Són sorpresa i alegria però les seves cançons tenen també una reflexió social d’actualitat. En els seu repertori hi trobem diferents estils de música, però sobretot fan música moderna i polifonia vocal. En el seu darrer treball «Play» han canviat la guitarra per una taula. Totes les cançons les han fet amb la taula i objectes quotidians intentant que la música, el moviment corporal i la lletra estiguin pensats i organitzats en funció del concepte que vol transmetre la cançó.

Son una proposta d’alt nivell, fresca i inspiradora ideal per iniciar un nou curs en el qual de ben segur necessitarem consiència, empatia i no perdre l’alegria.

Us hi esperem!

 

Organizador

El Musical
Teléfono:
93 580 42 46
Correo electrónico:
info@elmusical.cat
Ver la web Organizador
X