Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

7è Sant Cugat Fantàstic. Sessió inaugural amb «Tigre Callejero» i «Snuff Tapes»

Setembre 24, 2021 - 9:00 pm - 11:00 pm

Divendres 24 de setembre, 2021

7è Sant Cugat Fantàstic. Sessió inaugural amb «Tigre Callejero» i «Snuff Tapes»

  • Hora: 21:00
  • Lloc: Cinemes Sant Cugat
  • Preu: 8
  • Organitza: Sant Cugat Fantàstic

Curt inaugural

  • «La senda»Premiere mundial. Secció oficial, a competició. Catalunya, 2021. 20 minuts. Direcció: Roger Comella. La Rita és una petita influencer amb mala idea, la seva mare la perd en un misteriós bosc on també es perd ella mateixa i on els brams d’una bèstia trenquen el silenci. Curtmetratge presentat pel director amb la presència de l’equip.

Pel·lícula inaugural

  • «Tigre Callejero«Premiere mundial. Secció oficial, a competició. Catalunya, 2021. 1 h 30 min. Direcció: Ivan Mulero. Es tracta de l’adaptació del còmic de culte d’Ertito Montana, una estrany thriller de venjança protagonitzat per en Tigre Callejero, un justicier urbà que busca saldar un deute pendent amb el Cabeza de huevo. Per a això haurà d’obrir-se pas a través dels perillosos carrers de Ciutat Nam, i enfrontar-se a tot un complot criminal dissenyat per a ocultar un secret interplanetari.

Curtmetratge

  • «Human Trash». Secció oficial, curts a competició. Espanya, 2020. 17 minuts. Direcció: Aitor Almuedo. Un noi és llançat a un contenidor de ferralla del futur. Mentre busca la sortida es topa amb un home misteriós que el farà dubtar sobre l’origen de la seva existència.

Pel·lícula

  • «Snuff Tapes«. Secció oficial, a competició. Xile, 2019. 1 h 38 min. Direcció: Vito García Viedma. El descobriment d’imatges explícites en cintes VHS antigues desencadena la memòria d’una dona que l’obliga a enfrontar-se als seus dimonis i a buscar venjança sobre el psicòpata que la va violar.

Entrades i abonaments: Sessió curtmetratge i pel·lícula: 5.5€ / Sessió inaugural (24 de setembre) i maratons: 8€ / Abonament per un dia complet: 10€ / Abonament per tot el festival: 25€. A la venda a les taquilles dels Cinemes Sant Cugat i als webs cinemessantcugat.com i santcugatfantastic.cat.

Programes relacionatsSant Cugat Fantàstic 2021

On

Detalles

Fecha:
Setembre 24, 2021
Hora:
9:00 pm - 11:00 pm
X